powie mi ktos o co biega ? bo zdaza sie to bardzo czesto...
Wysłany: Sob Lip 05, 2003 11:15 am
problemaaa ziuum'a być także mooj problem ;]
Mi się to nie zdarza ash tak często ale się zdarza.
Czekam z 2 minuty i wtedy proboje się łączyć.
Wtedy jest wszystko ok, więc myślę że to wina servów :/
To wina serwera, pada z powodu nadmiaru chyba tekstur czy cos... nie pamietam. Ale nie rob po takiej wywalce reconnect tylko quit i od nowa odpal quaka i sie polacz to szybciej wejdziesz.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A mi sie niebardoz wydaje zeby to byla wina serva tylko raczej q2, bo kiedys mialem cos takiego i po tym jak zainstaolwalem sobie od nowa q2 z cd, pozniej patch i te sprawy, 0 podmiany plikow, tylko paki wrzucilem i biteme to nie mialem tego, wiec to ciut dziwne... i pytanie teraz kto ma racje ?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum