Dla tych ktorzy od razu wlaza na forum nie czytajac njusow (pojawiajacych sie raz na tydzien/dwa), a ktorzy beda sie nudzic i miec kaske/checi na wyjazd, zwracam uwage:
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
to jest moj idol - REDMAN
A wydaje mi sie ze skoro beda tam kolesie siedziec caly okragly tydzien to chyba non-stop nie beda grac ... a w tedy by szlo w ctf'a grac
btw. juz zaczynam dm skila cwiczyc
mysle ze sie z anomalem dogadam i se pojade razem z nim ;] no bo koles mieszka ze 100 m odemnie :>
wow kumanus 100 metrow o ja !! trzeba napisac o tym w gazecie ! .. joke nie chwal sie tym bo ja,taz,omen,xman,ziut,puch mieszkamy mniej niz 100 metrow od siebie ha ! i kto jest fajniejszy ? ! ! !
niach niach
p.s
mozecie nie odpowiadac bo i tak tu nie zajrze przez dluzszy czas ale mozecie sie pochwalic kto kolo was mieszka ale wtedy ten topic poleci do obry ... bo tu trzeba pisac na temat ... ja nie pojade bo za daleko !
No fakt faktem B-stok to wieksza wies, albo jak kto woli mniejsze miasto :] choc sa takie przypadki jak pewien osobnik z niemiec ktory ciagle mnie meczy na gg jak sie zjara nawet jest w FF i to ma byc "miłe" miasto ?
a moze zbierzemy sie "my ceteefowcy" i zrobimy tam porzadek ??
przeceiz to bylby niegloopi pomysl pociagi z poznania do gniezna chodza prawie co chwila , jedzie sie godzine a poaztym 48 zl/tydzien ?? ludzie okazja jak nie wiem.... chetnie przenocuje kogos w pozku jesli bedzie trzeba...ja sie na to pisze..mimo iz w zyciu w dm nie gralem to i tak pojade...btw Kazia biore ze soba wiec...tez ruszcie dupy
Z Poznannia moze i co chwila... ale z reszty Polski nie baudzo a nie wszyscy ceteefowcy mieskzaja w Poznaniu ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum