tygrys juz ci pisze o co chodzi w tym demku .. chodzi o to, ze ziuum sobie lamie nogi
ja bym to raczej nazwal bugiem, ale jak kto woli, trick tez moze byc
Co do tego tricku/bugu to raczej powiem wam z to nie dziala tak ze mniej sie traci a wrecz przeciwnie mozna stracic o wiele wiecej, przymajmniej ja tak zauwarzylem grajac dosyc dlugo na tej mapie. Nie jestem pewien ale tez mozna sie creatnac bedac napakowanym 200/200/200.
Jezeli chodzi o tricki na ctf1 to moge wam podrzucic demka (jak jeszcze mam) jak sie wrzuca z red base granaty do quadrooma, jak sie strzela z pod schodow w bazie. To tak jakby ktos nie wiedzial.
Moge wam tez znalesc jak sie wchodzi na ctf2 do secreat room przy czerwonym yellow armorze.
Takich bugow/trickow moge wam pelno wymienic. Ziuum wierz mi to zadna nowosc, przynajmniej dla mnie, widac ty poprostu tego nie zauwarzyles wczesniej.
Co do dm1 to cos podobnego jest z lampa przy megahealcie, w pewnym momencie skaczac z lampy na skrzynke gdzie stoi megas robi sie przyciecie i spada sie w dol tracac duzo zycia lub ginac jezeli malo sie tego zycia ma.
PS: Turin daruj se bo jestes kolejnym ktory zaczyna offtopic i niepotrzebna klutnie o "gowno" ze sie tak wyraze.
Tygrys: podeslij mi mailem, bo chyba tylko jeden trik znam... Wrzucilbym to tez do dwonlaodu (ladnie napisalem nie, oczywiscie chodzi o download ale tak ladnej literfuki nie chcialo mi sie poprawiac) :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Narazie nie moge na FTP wrzucic, przynajmniej nie z domu bo mam przelaczane lacze na inny rooter i mam pingi rzedy 2-3k non stop i transfer maxymalnie ograniczony, czyli ze max 5kb, wiecej nie udalo mi sie osiagnac, i co za tym idzie dlugo to bedzie trwalo wiec narazie jednak daruje se. Moze jak bede w ntc to wrzuce, o ile nie zapomne
Czekam na maila, jak tylko je dostane od Tygrysa to beda w downloadzie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum