Wyslalem 3 co znalazlem, nie pamietam czy jest na nich pokazane jak sie robi te sztuczki a raczej wykorzystuje najwiekszy bug gry czyli zalamanie jednej textury druga textura. W kazdym razie sa to demka pokazujace motyw z schodkami i quad roomem na q2ctf1i cos na q2ctf3, chyba moj stary rekord z grapple.ctf.pl o ile dobrze pamietam. WIecej narazie nie znalazlem.
Jak chcecie jakies demka FF to powiedzcie przynajmniej z ktorego roku bo mam ze 3 lat bodajrze... a wszystkie to musialbym FTP postawic co by troche zajelo sciagniecie.
PS: Vitez wyslalem na tego maila co jest tu na forum, mam nadzieje ze jest aktualny.
Podejrzewam ze mam jakies ale niestety nic narazie nie wysle, nie wrzuce na ftp czy cokolwiek, mam problemy z laczem w domu do tego stopnia ze czasem mam problem z zalogowaniem sie na maila na www bo mam takie lagi lub tak mnie rozlacza (thnx ludzie z lanu). Moze za jakis czas jak mi w koncu zreperuja lacze lub jak bede mial chec i bede pamietal to przy okazji jak zajde do ntca to wrzuce na ftp z cdka, bo all na cd przezucilem a conieco tych dem jest bo sa one z 3 lat :]
Witam...
Tygrysie to o te demka co robilismy tu sie rozchodzi ?
Fajne byly wez mi wypal na plycie all co masz poogladam se ...
Super byly akcje jak sie je tworzylo
A nie wiem nawet czy o tych samych myslisz ale podejrzewam ze tak i niestety pewnie wiekszosci nie mam :/ ale przyniose all co znajde moze cos fajnego sie znajdzie ;D
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum