Wczoraj, późnym popołudniem wydarzyła się jedna z najbardziej przytłaczających tragedii "polskiego środowiska rolniczego"...
Spłonęła biblioteka Leppera...
OBIE książki...
...A jednej nawet jeszcze nie skończył kolorować!!!!!!
buahahahaha
"Przychodzi murzyn do agencji pracy.
-Dziendobry, czy jest jakas praca dla czarnego?
-Owszem jest, 10,000$,mieszkanie,samochod,komorka sluzbowa.
-Pani żartuje ?!
-Nie, to pan zaczą"
Ze znanej (nie wszystkim...) i lubianej (nie przez wszystkich) grupy dyskusyjnej ("a co to kur* jest?" ;) ) pl.listserv.chomor-l :
JoyStick - drążkowy wpływacz na położenie
Dyskietka - Płaskokrążek Informacjonośny
Interface - międzymordzie.
mysz: ręczy przesuwacz stołokulotoczny (nie dot optycznych - nie maja kulek)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
A jeszcze dorzuce cytacik z Radia Maryja po ktorym zaliczylem glebe ze smiechu :D
24. Modlitwy na antenie RM:
- Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa?
- Ja bym chciala sie pomodlic za wszysktich oszustow, klamcow i
zlodzieji...no i oczywiscie za ojca dyrektora.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Profesor - Między jakimi mocarstwami leży Polska?
Kandydat - Słowacja i Białoruś
Profesor - Chodzi mi o kraje wysoko rozwinięte.
Kandydat - Stany Zjednoczone i Japonia.
Profesor - Ale w Europie
Kandydat - Rumunia i Litwa.
Profesor - Czy Rumunia jest mocarstwem?
Kandydat - Nie
Profesor - A o co ja pytam?
Kandydat Czy Rumunia jest mocarstwem?
Profesor - Nie!!!
Kandydat - Przecież powiedziałem "nie" , to czemu się pan denerwuje?
Profesor - Zmieńmy pytanie. Na jakie krainy dzieli się Polska?
Kandydat - Kraina Łagodności, Kraina Deszczowców, Kraina Muminków...
Profesor - Chodzi mi o krainy geograficzne.
Kandydat - Geograficzne?...
Profesor - Zadam panu pytanie pomocnicze. Czy lubi pan kiełbasę krakowską?
Kandydat - Lubię.
Profesor - A żywiecką?
Kandydat - Nie, nie lubię.
Profesor - A śląską?
Kandydat - Śląską raczej... Aaaaaa! Śląska, krakowska, żywiecka.
Profesor - No, nareszcie. To jakie pan jeszcze zna?
Kandydat - Salceson!
Przychodzi pedał do sklepu spożywczego i pyta sie ekspedientki:
-Jest ogórek?
- Tak jest. Pokroić? - pyta sie sklepikarka
-A co ja mam dupe na żetony?!!
A te o murzynach zajebiste
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
Jak to steelu okreslil coponiektorzy beda potrzebowac wiadra po przeczytaniu/uslyszeniu tego kawalu :]
Zul majac jakies klepaki (pieniadze jakby ktos nie wiedzial:P) uzbierane zebrajac lub tez w inny sposob pomyslal sobie ze dzisiaj zje cos cieplego i udal sie do restauracji. Wchodzi o jednej z restauracji i troche sie dziwi. W terstauracji nie ma klientow, nie ma oblsugi, a przy jednym ze stolikow siedzi facet i czyta gazete, a przed nim stoi talerz z jeszcze ciepla zupa. Zul mysli se po co ma wydawac jego jedyne pieniadze jak moze zakosic zupe dla tego faceta, on nie zwraca na nic uwagi a wokolo nikogo nie ma, wiec dosiada sie bierze lyzke, jedna, druga, trzecia az w koncu zjada prawie cala zupe dochodzac do dna widzi grzebien, na ten widok zwraca wszystko do talerza. W tem facet wyglada zza gazety:
- Co tez doszedles do grzebienia ?
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 02, 2003 5:59 pm
możesz mi wytłumaczyć ten kawał bo go nie zrozumiałem
albo on tgaki "cool"owy albo ja go nie załapałem :/]
Ten gosc co jadl przed nim ta zupe doszedl do grzebienia i sie zrzygal, potem zul zjadl rzygowiny (a nie wiedzial ze to rzygowiny), tez doszedl do grzebienia i tez sie zrzygal...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum