Moim zdaniem wogule niepotrzebna byla zmiana nawet strony, mi sie podobala stara, choc ta nie jest zla, z tym ze roznica jest taka ze na tamtej cos sie ciagle dzialo bo kaszub mial checi i w miare czasu ulepszal, a ta mookee olal juz calkowicie, czasem ruszy dupe z plazy i napisze jakiegos posta, a tak to nigdy te ctf.pl nie ruszy juz.
Btw, Kaszuba raczej nie sciagniesz Kiler, przynajmniej tak mi sie wydaje bo on to olal, dzieki paru osobom i wiecznym czepianiom sie o szczegoly.
Ja osobiscie juz nie przyloze do tego reki, mam dosc czekania az stanie sie cos niewiadomego.
Prawda jest taka ze kazdy se teraz pogada, bla bla bla a ctf.pl dalej bedzie lezec jak lezy, zeby nie Vitez to tylko forum by zylo choc to tez ostatnio marnie chodzi, bo sa 2-3 topiki na ktorych ludzie staraja sie cos pisac i to wszystko tak wyglada cale ctf.pl. Wiecej dzieje sie juz na stronie FF :]
Niezmiernie mnie cieszy ze nie masz zamiaru przykladac do czegokolwiek swoich lap.. tymbardziej ze nikt nie uwzglednial cie w zadnych planach zwiazanych z ctf.pl.
Wybrane zostaly osoby ktore mialy zaopiekowac sie poszczegolnymi dzialami.. zwracalem sie do nich z prosba o przedstawienie planu zagospodarowania.... i tyle nikt nie raczyl odpowiedziec
Ja za wami biegal proszac o laskawe zajecie sie strona nie bede.
Tygrys:... jesli faktycznie na tej twojej stronie tak wiele sie dzieje, to zrob nam wszystkim przysluge i zakoncz wreszcie swoja zalosna egzystencje na tym forum, oszczedz nam czasu jaki tracimy probujac zrozumiec belkot jaki wylewasz z siebie piszac tu posty.
Ja sie w to wkrece jak bede mial lepszego kompa na chacie... (scaner, ramUU itd.) Ale dalej jestem chetny na ten fanart... Tylko jesli chodzi o strony to jestem kompletnym laikiem... Mam kilka pomyslow na poszczegolne dzialy ... Ale narazie mam troszke nauki na glowie i musze zmniejszyc dawkowanie quejka... Ale jeszcze dam o sobie znac...
zwracalem sie do nich z prosba o przedstawienie planu zagospodarowania.... i tyle nikt nie raczyl odpowiedziec
Nikt?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
no dobra... liga juz ruszyla... ktos byl odpowiedzialny za wywiady... pogadajcie z kolesiami z klanow ktore graly.... a jezeli nikt nie chce to ja moge pogadac z ludzmi...
a jezeli nikt nie chce to ja moge pogadac z ludzmi... :wink:
Tylko badz delikatny, OK ? ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
mam pogrzebac w smietniku i wyciagnac kto miau robic wywiady? :evil:
Mozesz... ja sie nie obawiam bo wiem ze na pewno nie ja :) . To co u mnie "lezy" to: robienie configow i robienie serwerow (na szybko oba) - dwa mini poradniki...
U mnie lezy dawno zrobiona strona configs.ctf.pl tak jak prosil o to Mookee ale co z tego, on i tak sie nie ruszy zeby cos z tym zrobic bo mu sie nie chce, wiec mozemy se darowac ta cala gadke... no chyba ze zrobi mi na zlosc i cos ozywi o_O
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum