Siema Postawilem nowy server ;D Dziala on pod magicznym adresem rchem.chemd.amu.edu.pl:27915 [150.254.80.145:27915], na laczu 100Mbit/s, procku cos kolo 1.3GHz i 256MB ramu ;] jest on calkowicie przyjazny, mozna grac z q2ace, biteme, kfk, nocheat czy jakims innym magicznym czyms grimlok cos sie deklarowal, ze napisze script do rezerwacji servera do rozgrywania meczow, mozliwe nawet bedzie granie z zagranicznymi chlopakami, KSMB jak wlazl to mial 40-50 ping takze, let's get ready to rumble have fun i w ogole ..
p.s.
w sprawach adminow *TYLKO I WYLACZNIE* email, na irc/gg/icq/q2 bede olewac jakby ktos nie znal => pyzmen@kam.pl
No prosze, ping od razu lepszy niz na Coolnecie az sie towarzystwo raczej tam zbiera :) (wlasnie w Gamespy zajrzalem). Njus w drodze. Dzieki Pyz (cesz piwo? ;) ).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Wto Wrz 16, 2003 7:01 pm
serv vyjebany [pozytywnie]
alias wyjebany [negatywnie]
domena kaszuba [pyzmen.ctf.pl] -=> wyejabana [pozytywnie]
piwo -=> zasłużone
ale vit stawia D
heheh
z tym ze server zajebisty to sie zgodze
na coolu mam pinga 300 a na servie pyza tylko 80 to mnie cieszy
a co do viteza: jak to sprawdiles ? bo z tego co zauwazylem to odrazu jak wlazles to cie wykopali :/ ;p
Poza tym piwa nie bedzie bo Pyzmen stwierdzil ze mam zakaz wstepu na JEGO serwer.
Ale nie zaluje, chwile na nim pogralem i wtyki gorsze mam niz na Coolnecie (nie tylko ja, wszyscy grajacy narzekali). Moze i ping lepszy ale ciezko sie gra z "czkawka" :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie sadz o caloksztalcie po "chwili" - to samo mieli rowniez gracze DM wtedy, po prostu okazalo sie, ze admin robil upgrade maszyny, i wszystkim cielo, wiec, FUCK OFF BIATCH )
zanim zaczniesz pieprzyc na lewo i prawo glupoty, to sie upewnij ;/
a piwa od Ciebie i tak nie chce - juz Ci dawno powiedzialem, ze mam Cie w dupie, dostales raz bana, bo mialem takie widzi mi sie, a juz wielce pokrzywdzonego z siebie robisz i wielka afere .. w sumie to jebnij sie w glowe a potem utop ;/
a co do knyszy - to poczatkowo on postawil, ale wymyslilem, ze prosciej bedzie mi sie zajac serverem majac do niego dostep bezposredni, knysza nie chcial mi pozwolic wejsc na swoje konto, to zalatwilem sobie wlasne konto na tamtym servie i przeprosilem knysze za problem i poprosilem by wylaczyl ctf'a ktory stal od niego i odpalilem u siebie ;]
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Czw Wrz 18, 2003 5:15 am
tak vitez tak :]
tjak czy inaczej waza sprawa ja bana za friko jeszcze nie dostalem ;]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum