Ale te klutnie bardzo zabawne sa ;] kupe smiechu mam jak niektore posty czytam ale to szczeogl, i ta kall beda sie mnie czepiac a mi to zwisa, bede pisal i tak jezeli bedzie mi sie chcialo cokolwiek ludzie beda mowic.cokolwiek ludzie beda mowili.
A nie prosciej postawic server na windowsie, i tak to bedzie na pare godzin zapewne i nie zaczesto, a na windzie jak sie postawi to zle nie bedzie, tak mi sie wydaje, bo chyba to ma byc for fun
A znasz jakis serwer/komputer windowsowy z DOBRYM laczem? Ja rozumiem for fun ale z pingiem 300-400 (tyle by bylo np przy 6 graczach na neostradzie lub stalym 256 z Vectry) to juz ciezko zabawa nazwac...
Reszta posta: Tygrys jestes glupszy niz ustawa przewiduje. Ja ci wyraznie sugeruje olej dyskusje bo z siebie posmiewisko stwarzasz a ty koniecznie chcesz miec ostatnie slowo i tym bardziej sie osmieszasz. Koniec.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Od 3 dni mam nowe lacze i jak narazie testy wypadaja nienajgorzej :] mam znosne pingi itp, tylko jeszzce porty nie sa do konca dobrze zpioryzowane, ale podejrzewam ze za jakis czas sam bede mowgl taki serv postawic, a jak nie ja to mozna pogadac z ludzmi ktorzy maja niskie pingi, podejrzewam ze znalazlo by sie pare takich osob u ktorych zle by to nie wyszlo, tzn postawienie serva i ping bylby znosny :] bo przecierz za duzo nie trzeba do takiego moda
Ja mam urlop i niewiele bedzie mnie w domku... niech Tiger serwer na windowsie postawi :> :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sob Wrz 13, 2003 3:07 pm
ja dzis w nocy ssam mody ...
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 14, 2003 9:01 am
catch the chicken
paintball
ddaynormandy
wf
coś jeszcze bedziemy grali?
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum