Orlan dzisiaj wlaczyl na coolnecie FRIENDLY FIRE
Dla tych którzy nie wiedzą, oznacza to że mozna zabic kolegów z drużyny.
Ogól;nie na serverze troche ludzi się burzyło, niektorzy byli zadowoleni.
Chciałbym pozanć wasze zdanie.
Ja glosowalem za Wlączonym [on]
ponieważ uważam że wymaga to większego skill a nie walenia w "kupę" ludzi na oślep...
Glosujcie ;p
wydaje mi sie ze troszke ci sie pomieszalo on z off
Frenfly Fire On - czyli NIE mozna zabic swoich ( walisz po swoich dowoli )
Frendly Fire Off - czyli mozesz zabic swoich ( jebniesz zabijesz )
chyba ze to ja sie myle ?
Zdaje mi sie ze wczoraj pozno w nocy po pijakusmy se grali (ja, Sosen, kribol muniek) , wlaczalem friendly fire i chyba zapomnialem wylaczyc :( (przyznaje sie bez bicia). Ide naprawiac :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
vitez wczoraj nad ranem grali ... ty, Wielki Pan Sosen, kribol i muniek...
_________________ Nie płakałem po Le Madam
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Wrz 21, 2003 3:06 pm
Cytat:
Jestes pewien ze to Orlan wlaczyl?
Zdaje mi sie ze wczoraj pozno w nocy po pijakusmy se grali (ja, Sosen, kribol muniek) , wlaczalem friendly fire i chyba zapomnialem wylaczyc (przyznaje sie bez bicia). Ide naprawiac
tak bo byl na serwie uprzedzal, ON mowil ze ustawil ;]
moze zapomniales wylaczyc, orlan to zobaczyl i zostawil ale mowil ze to on ;]
Tak czy inaczej ja kce wlonczone
A to se chcij, ale od wiek wiekow w CTF )od poczatku ?) sie gra z friendly fire WYLACZONYM (czyli swojego nie zabijesz). Co jest jedna z kilku wielkich roznic CTF od team deathmatch (obok flag, techow i haka).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 22, 2003 6:19 am
z tego co wiem friendly fire bylo wylaczone dlatego żeby zaden debil nie strzalal do swego. [przez co sie grę ułatwiło i ludzie się zniechęcilio wyamganiami
a teraz jest wysoki skill, mało nowych lamek więc chyba mzona by bylo wlaczyc na stale [moje zdanie] :]
przyklad? zagrajcie sobie na lf10 z friendly fire on... przeciez na srodku jest taka rzeznia ze rakiety leca na oslep...
kolejny przyklad? quad ktory na ctf1/2 leci z czajnem... ful bydla na srodku... kosi wszystkich jak leci... 10 trupow za kazdym quadem... nieeee... odpada...
to moze wylaczymy quada i flagi? i w ogole przeniesmy sie na servery DM'owe..
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Wrz 22, 2003 3:15 pm
zacznimjy od tego ze grając 7/7 na mapie lf10 na coolnecie tak defakto [jak to sie pisze;p?] nie gracie CTF'a!!
więc txt typu grając na lf10 już na samym początku odpada
co do map z quadem ctf1/2 wystarczy dobrze wycelować i po sprawie :]
quader zamiast używać ssg [z szerokim rozpierduchem] można użyć chaina/rejla wtedy ta broń jest bardziej pecyzyjna ;p
Do tgo potrzaba skill'a
wnisek jest taki: siedź na swojej pozycji jak dupa a nie quader z ciebie :]
heh [joke]
Oczywiście uważam że także teamkille będą ale będzie ich mało a skill graczy będzie wyższy ;p
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum