Wysłany: Pią Gru 13, 2002 10:07 pm Q2TV - jak tego używać ???
Nurtuje mnie taka sprawa: ostatnio tm wygralo bbardzo dushom przewagom z jakims klanem [z]?
tak czy inaczej na clanbase byla możliwośc ogladania tego meczu [3ba bylo kliknac i sie jakis plik ściagal]
tyle ze mi poźniej wlaczyl the all seeing eye i nic nie chodzilo.
wiec jak sie tego uzywa, co 3ba mieć. Czy ja jak jestem w sdi-lanie poza netem to moge z tego korzystać? itd...
ale domyslam sie... sprawa q2tv juz byla poruszana, ogolnie Ci co twierdza ze wiedza jak tego urzywac milcza - albo z niewiedzy albo z niecheci i innych powodow nam nieznanych...
_________________ Team3M Elite Mates [3M.kfak]
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pią Gru 13, 2002 10:12 pm
o kuźwa 1 min temu to nasmarowalem a jush kfak odpowiadasz
tak czy inacvzej ja kce fiedziec
a kto fie i nei kce pofiedziec zaraz go obadamy ;]
Oh kfak... wyslales posta 2 minuty po kilerze i juz wrzeszczysz ze nikt nie wie a ci co wiedza to milcza... gratuluje cierpliwosci.
Niestety topic z quakeTV ze starego forum zostal wyczyszczony... ale pewnie jest w backupie, ale tego backupu kaszubowi na razie nie chce sie (nie ma czasu) ruszac nawet na tyle by mi przeslac stary download.ctf.pl wiec...
Ujme tak - mi sie nie udalo postawic serwera qtv, a nie probowalem uzywac go jako client - nie mialem okazji.
Zycze milego sciagania quaketv client z http://download.ctf.pl i jeszcze milszego czytania zawartego w tym zipie readme.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Podczas meczu o final CB [tm] vs zeTa byl postawiony server q2sp (spectator blabla) ale server padl. Klikajac na plik powinna odpalic cie sie wyszukiwarka Eye z pokazanym serverem q2sp, wtedy klikasz connect i po wejsciu na server wybierasz opcje chase or smth. NIestety wiekszosc z nas ma gorsze lacza od europejskich i po wejsciu albo trzeba bylo dlugo czekac zeby pokazal sie obraz (mozna bylo rozmawiac w konsoli) albo wpisywac co jakis czas komende /invuse (nie wiem why ale tak mi radzili na #clanbase:) )
Btw. Serwer q2sp padl ale jakis czas potem inny koles go postawil i bylo w porzadku (oprocz laga okropnego dla mnie)
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Sob Gru 14, 2002 8:28 am
to mam ushywać the all seeing eye cazy tv client'a ?
Ooo wlasnie mi sie przypomnialo. Raz skorzystalem z tego spectator serwer :) . Nie bylo zbyt duzego laga, a adres byl podany w njusie na clanbase - wystarczylo sie connectowac a potem dac chase. Minus: chase jest tylko raz, a widok zalezy od tego kogo aktualnie czejsuje "kamerzysta" - osoba przesylajaca obraz z serwera z gra... kolejny minus - opoznienie 1 minuta, to nie LAG tylko specjalnie by nie podpowiadac :) . A efekt - okolo 20 specow bylo wraz ze mna i chyba wiecej uwagi poswiecalismy dyskusjim na spec (mozna w steam gadac :) ) niz samej grze.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum