kiedy otrzymalem bana na server games.coolnet.pl:27913
Jak widzisz nie wie kiedy... tez proponuje do orlana i Ala by poszukali w logach, ja sie nie przyznaje, juz 3 dni bez Quaka :( bo czasu nie mam :(
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ale my nie wiemy... mozesz nam wyjasnic o co tyle halasu ze az oddzielny topik zakladales? Napisz co to za ban? I za co?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
mkuh pozwol ze ciebie poprawie, nie "co niektorzy" tylko co wiekszosc, prosze was pomyslcie 2 razy a nawet 3 razy co piszecie ( nie tyczy sie topicu tego tylko wszystkich ), bo to naprawde strata czasu czytajac takie jak to mkuh okreslil "suche" posty.
Suche nie suche i tak ludzie beda pisali nie powstrzymacie tego chocby nie wiem co, musielibyscie siedziec 247 i kasowac glupie posty to moze w koncu ludzie by sie nauczyli ale tak to nie ma bata zeby sie nauczyli zeby nie pisac (c)mkuh "suchych postow" gadka szmatka ide dalej czytac i pisac
Tak usunac konto i zablokowac rejestracje, ale tym zmniejszysz ilosc osob odwiedzajacych forum i przez to bedzie mniej zywotne az w koncu padnie, a o to chyba nam nie chodzi... z reszta czasem taki glupek sie przyda btw wlasnie widac wasza tolerancje dla, jak to okresliliscie, glupkow or debili (chyba tak to bylo), eh szkoda gadac...
Ale pomysl po co ma byc taka osoba na forum ktora pisze glupie teksty, to tylko ludzi denerwuje i zniecheca do czytania forum, bo po co maja marnowac czas na czytanie, ze tak powiem "huj wie czego".
Dobre EOT z mojej strony, ten temat mozna prowadzic w nieskonczonosc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum