Wysłany: Sro Paź 15, 2003 1:00 pm Gdybyscie nie zauwazyli...
Nowe ctf.pl . Milego rejestrowania sie :) , a dla chetnych i jakies dzialy do organizowania sie znajda...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Sro Paź 15, 2003 6:25 pm, w całości zmieniany 1 raz
dziekujemy za mile swola powinny one trafic do autorow tego silnika.. my tylko przerobilismy troche, pewnie niedlugo zamiescimy info kto to napisal
co to lepshosci tego ctf nad tamtym to mam prosbe aby w ten sposob nie oceniac tych stron, to sa zupelnie inne www.. a zmiana byla podyktowana tym, ze dostalem kilka maili od ludzi chcacych cos zmienic/poprawic.. ale z braku super kontaktu z mookeem postanowilem postawic cos na kszlt portaliku z masa opcji, tak aby mookiego nie zadreczac co kfilek pytaniami itp. nie mozna porownywac tych dwoch silnikow.. bo ten co jest teraz w uzyciu pishany jest od bardzo dawna przez mase ludzi z calego swiata.. a ten co byl do tej pory pisala 1 (jedna) osoba.. i uwieshcie, ze jakby miala czas to zapewne nie bylby problem aby napisac cos takiego samemu.. chodzilo tylko o czas nie ma sensu budowac czegos od nowa skoro jush jest kilka opcji gotowych do wyboru, dlatego proshe o tym nie zapominac
ale nie wszystko jest tak piekne jak to wyglada.. to ze jest gotowiec nie oznacza, ze problemy rozwiazaly sie dlatego dalshy rozwoj ctf.pl bedzie uzalezniony i tak i tak od washej pomocy czy chcecie tego czy nie
_________________ "to zdjecie nie jest moje.. pytanie czyje? "
mmmm na prawde ? qrcze myslalem, ze to niemozliwe
ale mam prosbe.. nie zdradzaj kto to jest bo dostane mase zje*** a moze kiedys zrobimy ankiete whoiswho
_________________ "to zdjecie nie jest moje.. pytanie czyje? "
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum