wqrwai mnie jush to... wczoraj wieczorem wpadl koles o xsywie "a" i dostalem bana... dzis wpadl koles o xsywie "[S]Adolf" i tez dostalem bana... za huj nie da pograc na tym walonym coolnecie... jzu dawno powinnien byc zrobiony porzadek z tym adminami.
Al chyba tez moze... a mnie jakos nikt nigdy nie prosil o restart (nie liczac orlana) :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Witam
niestety z powodow technicznych jest narazie problem z wykryciem osoby kikujace na coolnecie. Wyglada na to iz sprawca jest ta sama osoba jej IP/mask zostanie ustalone i wyciagniete zostana surowe konsekwencje. jest to wylacznei kwestia czasu. zoatana tez wyciagniete konsekwencje w stosunku do IP/mask posiadacza admina ktorego ona urzywala. Pozdrawiam Orlan
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum