vitez .. umawialismy sie ze ty zaglosujesz na mnie a ja ci browara postawie .. i jak tu z toba deale robic :D
Ta ale oprocz browara miales tez i ty na mnie zaglosowac :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
1. ziutek (CL)
2. taz
3. kurz
4. szynkos
5. omen
6. pyz
7. blade
8. dizzy
A tak wogole to ciekawi mnie jedno. Jak dlugo to glosowanie bedzie trwalo ?? Ktos tam rzucil ze Kazik wraca za pol roku... Wydaje mi sie ze jak to sie bedzie ciagnoc az tyle, to za 1/2 roku zGreg moze tak pomiatac ze nie sposob bedzie go nie wziac pod uwage przy ustatalniu skladu o innych juz nie wspominajac...
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Vitez, zapomniales o przy moim cytacie, szynka jak widzialem na servach to postepy jakies tam robi ku temu i to byl raczej zart niz zarzut..
A i prosilbym nie wymieniac mnie w skladzie bo po 1. marnujecie glos, po 2. ja nie bede gral, po 3. nie umiem juz, po 4. nie chce mi sie nawet Z gory dziekuje ;]
1. luz !
2. rejv !
3. kat !
4. chinczyk !
5. aci !
6,7,8 .... niepotrzeba, bo w 5 jestesmy MASTA BLASTA ! wy zrobicie sobie rp, a my MASTA BLASTA SUPER OWNAH CLAN , i was pojedziemy. :/
Vitez przepraszam ale co mam robic jak reszta spi ? i nie daja rady odbic enemy flag ? nie wylaza do quada itp ? to nie jest takie proste jak Ci sie wydaje. Jak gralem np. z [ewc] spary itp.... to moim zdaniem bylo zgranie zarowno z ich strony jak i z mojej. Nie widziales all moich walk wiec ......
A po 2 Ty sie uwazasz za team play'owca ? stoisz na defie i Ps wyrzucasz ot i team ...... wbiega wrogi quad 4 stoi Vicia ni ma .... uciekl .... :S
Pozdro 600 ;p
Ja tylko powiem tyle, ze niewazne kto sposrod wymienianych graczy znajdzie sie w rep. musi to byc ostateczny i niezmienny sklad. I niewazne ze na poczatku moga przegrac z reszta niezadowolonych i nieprzyjetycg do reprezentacji. Pozatym pelna wladza i zamordyzm w rekach ziutka.
Pamietam jak w czasach gdy cos umialem grac i bylem w rp prawie po kazdym nieudanym sparze ktos sie wykruszal, inny odrazu stawal sie bosem do mial najwiecej pkt. i skald co chwile sie zmienial, a koniec koncow chuja robilismy .
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum