Ponadto zaszlo kilka zmian w squdzie ewc:
ewc: ziut duke xman bogi kazmi
ewc2: puch magnus hammer ziuum icer
(squad ewc2 moze jeszcze nieco sie zmienic, musze porozmawiac z puchem, bycmoze ktos jeszcze zostanie)
Decyzje o zmianie squadu podjelem po konsultacji z 'Rada najwyzszych' (pomysl pucha ;P). To tyle... jeszcze raz przepraszam za zalatwianie prywatnych spraw na forum. cya
Wszystkie ewc www sa robione na jeden motyw , taki sam odcien grafy bordo i ramki , ale jest calkiem przyjazna , A tak propo nie widze tam jeszcze jednej mordki - Diaxa ! ?
Wysłany: Sob Lis 22, 2003 5:37 pm Re: Nowa strona klanu [ewc].
Cytat:
z czasem:
cycki.ctf.pl
Hyhy, ciekawe czy sie da... a ewc.ctf.pl nie podoba sie? ;P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
kolory fajne...
ta wstawka po prawej tez niczego sobie...
ale uboga troszke...
i o ile sie nie myle co jakis czas wyskakuje automatycznie okno sponsorowanego linku... jezeli ktos nie ma zainstalowanego programu blokujacego takie wyskakiwanie to moze sie lekko zirytowac...
i o ile sie nie myle co jakis czas wyskakuje automatycznie okno sponsorowanego linku... jezeli ktos nie ma zainstalowanego programu blokujacego takie wyskakiwanie to moze sie lekko zirytowac...
Ja mam blokowanie a nie dziala... bo sie wycwanili i zrobili jako nowe okno po prostu a nie popup :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum