Wysłany: Sob Lis 22, 2003 4:29 pm Dlaczego vitez ma admina??
Vitez wpierdalasz sie we wszystko a przeciez nie grasz zadnej ligi bo nie masz klanu nie jest zadnym CL wiec nie powinienes miec admina!!!takie jest moje zdanie!!
1. Mam stanowisko wspolzarzadzajacego Coolnetem do spraw cziterow i ich usuwania
2. Udalo mi sie wkrecic jakims cudem w organizacje najnowszego Pucharu ewc ;)
3. Pomidor
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Xerot^ [Usunięty]
Wysłany: Sob Lis 22, 2003 5:38 pm
diax beda z ciebie ludzie a z tego pedała viteza ...... czitera ani jednego na qlnecie nie widziałem od ohohoh a lig ostatnio mało jest i siorpaj
Hmm Vitez z tego co przeczytalem z regulaminu adminów trzeba miec przynależność do klanu lub CL a ty nie spelniasz zadnej z tych opcji wiec po to zrobilem ten topic!!!
Popieram Diaxa nie temu ze jest moim kolega , ale co do Viteza nie jest zadnym CL'em klanu ani nic z tych rzeczy , a admina ma i ma miec nadal ? Vote NO !!!
Hmm Vitez z tego co przeczytalem z regulaminu adminów trzeba miec przynależność do klanu lub CL a ty nie spelniasz zadnej z tych opcji wiec po to zrobilem ten topic!!!
Przeczytaj DOKLADNIE regulamin adminow, szczegolnie punkt odnosnie kopania innych adminow i przeczytaj sobie na glos kogo szczegolnie nie mozna kopac, moze to ci nieco wyjasni. Ale watpie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
widac ludzie nie maja kogo sie juz czepiac... ciekawe kto bedzie nastepny :p ja nic nie mam do viteza a z tego co pamiteam to on ma admina od zawsze i nic zlego na coolnecie nie robi (nie zmienia mapy w polowie trwania meczu oraz nie kicka ludzi kiedy mu sie podoba) wiec uwazam ze vitez powieniem miec admina
Vitez napisales ze ja kickam za to ze sie ktos do mnie zle odezwie i zacznie po mnie jechac tak?moge sie zalozyc iz jesli bym wyzwal od hujów i innych na bank bys mnie kicnol wiec co zlego robilem??
Ta ? bez regunia sie ? Pewnej nocy taki madry Vitez mnie nie kicknol , tylko zbanowal KURWA ,a za co ? Za to ze nie umie przegrywac , niezdarzylem slowa do niego napisac chodz juz pisalem pewien tekscik , bo mnie wkurwil a tu nagle booomm i huj grac nie moglem "Your adress IP is baned" I zeby nie to zajscie to bym nic do Vitka nie mial , ale tym mnie wkurwil, i temu w takich glupich topickach sie wypowiadam. Potem musialem Orlanaów prosic zeby mi odbanowal IP , a ten z tekstem Vitez dal Vitez zdejmie pffff. To musialem dla szyny zawracac dupe zeby pogadal z Orlanem. Ale jednak zdja i jest Ok !.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum