vitez zapamietaj se jedno ja i diax jestesmy nietykalni ! :P
Ano niestety, bo dzieci sie nie bije, co najwyzej skarzy rodzicom ze pasek sie kurzy ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Bez kitu Xerot dobry jestes. Musze cie poznac ! Bedziesz na turneiju w Bialym ?? Przyjedz wszyscy ci podziekujemy za twoje chwalebne czyny i niesamowite posty. Potrzebny ci jest tylko bilet w jedna strone. O reszte sie nie martw! Przespisz sie w na idzbie przyjec a wrocisz ambulansem
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
podobna sytuacja byua kiedys ze skalarem... tez wszyscy mieli do niego (tez uzasadnione) pretensje...
nawet kiedys jak Jezus przyjechau do Wrocuawia chciau siuowo rozwiazac problem... bo ten agent olewau wszystkich i grau na tpnecie ze zbotem... do tego wyzywau wszystkich na serverze...
ale poniewaz byu mauym biednym guupiutkim chuopcem wiec Jezusowi zrobiu sie go zal i zostawiu go w spokoju... ale skalar byu o tyle lepszy ze nie kalał polskiego jezyka na forum...
ale gupota xerota przerasta wszelkie granice... nie wydaje mi sie nawet zeby zasuugiwau na obore...
niech administratorzy zaczna dziauac bo to juz przestaje byc smieszne...
Bez kitu Xerot dobry jestes. Musze cie poznac ! Bedziesz na turneiju w Bialym ??
Wspolnik Xerot jest z Wawy chyba... mozemy sie zgadac i go znalezc :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ta nie pierdol ??? Vitez ale skad to wiesz ?? Ja chetnie poszukalbym gnoja !! Nie musimy sie zagdywac wystarczy ze go jakso namierzysz ja sie zajme reszta chyba ze nie chcesz zeby ominela cie cala zabawa. Vitez ja BARDZO CHETNIE ! dal bym mu przsztyczka w nos... nawet moge poswiecic moj czas na to zeby go poszukac !
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
oo widze, ze w warszaffce szykuje sie jakies pozadne bicie i ruchanie ... faajnie
a fu brzoza ja go napewno nie mam zamiaru ruchac. Nie wiem jak Vitez on za sibie mowi !!
OOOO ale niestety walsnie moj zaufany czlowiek powiedzial mi ze on jest chyba z Poznania :
Ostatnio zmieniony przez Wspolnik Sob Lis 22, 2003 9:32 pm, w całości zmieniany 1 raz
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum