Podaj na PM adres korespondencyjny... flaszka juz kupiona 8)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Bravo dla tego kto sciagnol tutaj "Pana Admina" Klap klap klap. No chyba ze sam przeczuwal ze cos sie zlego dzieje na forum i przypedzil tu bez zwlocznie tym bardziej bravo dla niego !!!
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
No i jeszcze ja Vote Y xerot a dawaj se qrwa bany i tak qlnet smierdzi na xsie i wszedze za granica mam nizszego pinga niz na qlu ;] a i tam fajniej bo jak ich bluzgam to nie weidza o co chodzi zyziowi picze jedne :>
Szynek wez cicho siedz ja popros2 pokazuje ze go nie lubie i proobuje sie wam podlizac czy to tak ciezko zauwazyc ?:P wez okulary se kup ;] a tak na powaznie to popros2 dopiero od niedawna tu zagladam ;] wczesniej siedzialem na innym forum co nie oznacza ze dalej tam nie siedze i jest tam fajniej ;P ciekawsze rzeczy sa niz 'sad' chociaz w tej sprawie sie z rezorem zgodze
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum