Zle zadane pytanie... a co jesli wyjdzie ze nie? Powinienes albo podac powody takiego glosowania (votum zaufania?) albo podac ewentualna alternatywe jesli jednak wyjdzie ze nie.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
vitez ja cie prosze skoncz swoje gadki ... pytaine jest wyrazne ... czy ziutek nadaje sie na cl reprezentacji ... jezeli wyjdzie ze tak to wtedy raczej nim zostanie ... i wtedy podejmie stosowne decyzje ... jezeli nie to bedzie trzeba szukac innej osoby
_________________ Where you go now is up to you ~
Boundaries are for pushing ~
Remember to breathe ~
r1
jezeli bedzize w stanie pogodzic wspouprace w pucharze... cl'owanie ewc i cl'owanie RP i nei bedzie zaniedbywau zadnych spraw to bede mile zaskoczony...
ziut dasz rade?
Ostatnio zmieniony przez Grzdyl Nie Lis 23, 2003 11:10 pm, w całości zmieniany 1 raz
vitez ja cie prosze skoncz swoje gadki ... pytaine jest wyrazne ... czy ziutek nadaje sie na cl reprezentacji ... jezeli wyjdzie ze tak to wtedy raczej nim zostanie ... i wtedy podejmie stosowne decyzje ... jezeli nie to bedzie trzeba szukac innej osoby
"Przezorny zawsze zabezpieczony" dlatego ja wole gdybac i juz przed zamieszczeniem takiej ankiety pomyslal "a co jesli odpowiedza tak, a co jesli inaczej" . Dlatego od razu proponowalem podanie alternatyw a nie "jesli nie to zobaczymy co sie bedzie dzialo" .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Wlasnie mnie takie podejrzenie naszlo - a moze to puch chce na CL ewc/reprezentacji? ;)
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 24, 2003 10:50 am
z tego co wiem to zeby byc cl reprezentacji to trzeba chyba w niej być...
puch [sory za szcerosc] raczej nei bedzie w rp
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum