Kfaj ff ma cos takiego juz od dawien dawna jak pefnie latwo sie domyslic nazwa sie wziela od zespolu muzycznego wiec my logo sobie tez zaporzyczylismy i mamy naprzyklad moj avatarek tez logo ff
Zajebiste te nowe ctf.pl:D:D
A mam taki pomysl moze jakies baner do fajowego ctf.pl i do innych stronek o tematyce q2 to moze wiecej ludzi sie zrobi w ctf jak sie dowiedza so to no i zrobi sie dzieki temu ostry znany servis cos jak counter-strike.pl:D:D:D:D
nowe ctf.pl jest fajne nawet bardzo tylko ...
strasznie rzuca mi sie w oczy jeden brak ;p to cos w ksztalcie jajeczka ;p na gorze gdy na nic nie najezdzasz to jest takie zoltawe ... i to powoduje ze cala strona jest zauwazalna w trzech kolorach
mozna by cos tam wstawic wtedy bylo by lepieJ ;p co wy na to ?
_________________ Where you go now is up to you ~
Boundaries are for pushing ~
Remember to breathe ~
r1
ja dzisiaj rowniez przed chwilka mialem okazje wejsc na NOWE ZAJEBISTE ctf.pl mi sie osobiscie podoba i to baaaaaardzo, wielkie uklony dla chlopakow ktorzy to zrobili, kawal dobrej roboty! na prawde super
taka stronka sama w sobie jest zacheta do tego zeby zagrac w q2 ctf
Na pierwszy rzut oka jest bardzo fajne, ale jak to ja ja mam do niego kilka zastrzezen ale to pozniej wracam do reinstala wingrozy pozniej keidystam cos wiecej naskrobie
Wygladem owszem bardzo fajne... a zastrzezenia i (pobozne?) zyczenia poszly mailem do kaszuba :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum