No i masz ci babo bobek. Przeciez ja nie zbieram glosow na to zeby dostac admina tylko po to zeby mi skrocic czas zbanowania na cool !! : Mnie admin nie jest potrzebny tylko serwr z dobrym pingiem
A wiesz ze ja ciebie tez nie zaczesto widywalem rok temu na serwerze
Moze dlatego ze grales sobei w dm za duzo
THx za twoj glos ( tym sposobem dolaczyles do grona sczesliwcow ktorym jestem mega wdzieczny )
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Ostatnio zmieniony przez Wspolnik Nie Lis 23, 2003 9:06 am, w całości zmieniany 2 razy
Thanks kala. -----> ta wszyscy mnie obserwuaj z pod fejka chyba ze grasz jako kala a ja jestem tak zaaferowany tym ze mi rail nie wpada ze nie zuwazam ludzi
Tak to byl dobry dzien z 5 glosw dzis dostalem ( A na zakonczenie dodam ze od przybytku glowa nie boli to dla tych ktorzy jescze nie glosowali) Thx to you all.
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Dobra, dobra, panowie.. my tutaj gadu-gadu VOTE YES DLA WSPOLA (2x, moze nikt nie przyuwazy..), a Orlana czy kogos odpowiedzialnego za zalozenie bana, nie ma ... :(
Kazwa mozesz mi wytlumaczyc co to mialo znaczyc ze orlan mnie poruwnuje do wspolnika ???za kogo ty mnie masz co???co ja jestem jakis najgorszy cham co wszystko robil beszczelnie???
TAK - jak najbardziej
Cytat:
A kamanus a ty nie jestes synem viteza bo tak samo pierdolisz jak on??
nie .. a ze mam podobne poglady to zanczy ze jego syn ?
rotfl .. jestes po prostu zajebisty.. brak mi juz slow.
vote yes dla wspolasa (powtarzam sie?)
_________________ Do kasacji :>
Ostatnio zmieniony przez Kumanus Nie Lis 23, 2003 7:36 pm, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
"zupelnie nie mam pojecia o czym ty do mnie rozmawiasz?!" :D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum