Dokladam sie do tego o czym Kribol pisal bo widzialem cale zajscie wczoraj wnocy na serwerze !!!. Do Diaxa wypowiedzi tez sie dokladam AMEN. Nie ladnie Vitez postepujesz (podobnie bylo ze mna !!!) mialem bana , a nie levelbana tak jak Krib. Bo dla Viteza nie podobaja sie fejki i nie umie przegrywac !!. Mial dola i mnie zbanowal , tez padl tekst o chetowanie ja jeszcze gralem na q2ace !! thx
Ej powiem tak chuj mnie obchodzi ze nie lubisz fejkow Vitez. Kazdy ma prawo do grania na nich, a ze Ty wielki maczo wojujesz adminem to inna sprawa. ZROZUM: WIEKSZOSC WALI TWOJE ZDANIE! i kazdy MOZE GRAC NA FEJKU!
krib... masz w sumie racje... ale nie wiem czy pamietaqsz niedawno tez miauem problemy z adminem na coolnecie... kolega z Twojego klanu nie tyle ze kopnau mnie za fejka czy brak NC tylko po prostu dla zabawy i wuasnej satysfakcji... jezeli kazdy kto zrobiu jakies guupstwo musiauby stracic admina to wtedy jedynie orlan (z racji ze on jest guownym administratorem servera a nie dlatego ze nie robi guupstw) miauby admina... wydaje mi sie ze vit juz wie ze popeuniu buad i nastepnym razem dwa razy sie zastanowi niz kopnie jakiegos fejka...
moze to zabrzmi tak jakbym vita nie lubil (co nie jest prawda), ale grzdylu, ty chyba w cuda wierzysz a swego czasu mialem juz tez fejkowa przygode z vitezem, ale po co roztrzasac...
wydaje mi sie ze vit juz wie ze popeuniu buad i nastepnym razem dwa razy sie zastanowi niz kopnie jakiegos fejka...
Zle ci sie wydaje. Fejk smierdzial, wylazlem na speca obejrzec, dwie inne osoby wspomnialy ze ten tank cos smierdzi wiec w obliczu zagrozenia z powodu nowych czitow (jest jakas szansa ze jakis cziter wejdzie na Coolnet, a im bardziej ktos zaprzecza i twierdzi ze era czitow minela tym bardziej jest podejrzany :/ ) smierdzacy fejk zostal NAJPIERW poproszony o real nicka (i tu wykazal sie glupota - mogl podac dowolnego nicka dobrego gracza, ja bym to lyknal i bylby spokoj, tak samo gdyby podal swojego real nicka to tez dalbym spokoj) , od tego momentu zaczelo sie cos co nazywam pyskowaniem i kozaczeniem. Pyskowanie to nie bluzgi, to proby dyskusji spod fejka - dzieci i fejki glosu nie maja, chcesz podyskutowac - przedstaw sie a nie bohatera zamonitorowego zgrywasz bos anonimowy. Jak juz porownywalem - jak rozmowa z zastrzezonego numeru bez przedstawiania sie - mile? Watpie...
Po tym jak fejk smierdzacy czitem nie przedstawil sie (a powiem po waszemu: a mogl scieme odwalic, dowolny nick dobrego gracza podac i ja bym to lyknal, i byloby luz), dostal levelbana na przemyslenie swojego stanowiska. Coz, alkohol mu nie wywietrzal, stwierdzil ze wroci nadal pod fejkiem i nadal bedzie probowal dyskutowac nie przedstawiwszy sie. A ze ja z fejkami nie gadam to wiadomo, wiec mial 10 sek na przedstawienie sie - zeby bylo wiadomo kto tak dobrze gra. Jesli nie chcial sie przedstawic to podejrzenie ze to cziter z tymi najnowszymi czitami, ktory nie zna nickow lepszych graczy - naturalnie wzroslo.
Rowniez calej afery by nie bylo gdyby nie te wiadomosci o nowych czitach skutecznie udajacych najnowsze NoCheat. Bywaly wczesniej takie sytuacje ze jakies fejki graly naprawde podejrzanie, ale jak widzialem ze maja NoCheat to olewalem - immunitet. W obecnej sytuacji juz nie moglem olac, tym bardziej ze inni gracze tez marudzili na tego fejka i dlatego najpierw grzecznie poprosilem o przedstawienie sie, gdybym byl wielki, zly pan Vitez Admin to po prostu z bani przywalilbym fullbana nie pytajac o real nicka - tak kiedys robilem.
Oczekiwalem od Kribola zwyklej odpowiedzi na moje pytanie o nicka w stylu "Kribol" . Tak wiele by to cie krib kosztowalo? Napisanie tego jednego slowa? Ze musiales pocwaniaczyc po pijaku i nie podac nicka? Czy to naprawde takie trudne napisac jedno slowo - swojego real nicka? Czy naprawde jestescie wy fejkowcy tacy glupi ze musicie dyskutowac pod fejkiem zamiast grzecznie odpowiedziec na pytanie o real nicka?
Konsekwencje masz - bylo podejrzenie o czita, podejrzenie potwierdziles nie podajac real nicka. Nauczka na przyszlosc by podawac real nicka gdy grzecznie prosza, gdy gra sie za dobrze by to bylo "normalne" .
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Pan Vitez powiedzial to musze sie go sluchac.. czlowieku kim Ty dla mnie jestes..ze mam sie Ciebie sluchac.. przez takich jak ty gra traci swoj smak.. staje sie meka a nie przyjemnoscia. Myslisz ze jak masz admina to mozesz sobie wprowadzac swoje obledne zasady na scenie.. juz masz taka manie cheatow ze praktycznie grac przestales tylko specujesz i doszukujesz sie u kazdego cheata.
Rowniez afery by nie bylo zebym ciebie nie zabil.. wielce sie oburzyl ze jakis fejk go bije i wymyslil jakis pretekst zeby go sie pozbyc.
Myslisz ze takimi zachowaniami cos zyskasz? pozbedziesz sie fejkow? tylko tracisz w oczach ludzi o ile juz u wszytkich nie straciles.
Wystarczy pokazalem juz publicznie Twoja glupote i to tyle co mialem do powiedzenia..
Z tego co wywnioskowałem z viteza zachowania wygląda na to że Vitez granajlepiej i nikt nie może grac od niego lepiej w przeciwnym wypadku zostanie oskarżony o czity i dostanie bana!!!
PARANOJA !!! Dajcie sobie spokoj ludzie. Vitez brnie w zaparte ze sowimi tlumaczeniami nie chcac przyznac sie do bledu i nic co powiecie nie przekona go ze nie ma racji wiec dajcie sobie spokoj. Uwazam vitez ze jednak nie masz od konca racji, krib mogl ci odp. na pytanie ale napewno nie zasluzyl na bana za jej brak a z tymi czitami to cos mi sie zdaje ze ... chyba nie masz nic lepszego do powiedzenia na swoja obrone . Po II wypowiadaja sie tu gracze w obronei fejkow ktorzy sami mi wrzucali jak lamilem sobie z pod fejka wiec... to chyba PARANOJA.
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
wydaje mi sie ze vit juz wie ze popeuniu buad i nastepnym razem dwa razy sie zastanowi niz kopnie jakiegos fejka...
Zle ci sie wydaje. Fejk smierdzial, wylazlem na speca obejrzec, dwie inne osoby wspomnialy ze ten tank cos smierdzi wiec w obliczu zagrozenia z powodu nowych czitow (jest jakas szansa ze jakis cziter wejdzie na Coolnet, a im bardziej ktos zaprzecza i twierdzi ze era czitow minela tym bardziej jest podejrzany :/ ) smierdzacy fejk zostal NAJPIERW poproszony o real nicka (i tu wykazal sie glupota - mogl podac dowolnego nicka dobrego gracza, ja bym to lyknal i bylby spokoj, tak samo gdyby podal swojego real nicka to tez dalbym spokoj) , od tego momentu zaczelo sie cos co nazywam pyskowaniem i kozaczeniem. Pyskowanie to nie bluzgi, to proby dyskusji spod fejka - dzieci i fejki glosu nie maja, chcesz podyskutowac - przedstaw sie a nie bohatera zamonitorowego zgrywasz bos anonimowy. Jak juz porownywalem - jak rozmowa z zastrzezonego numeru bez przedstawiania sie - mile? Watpie...
Po tym jak fejk smierdzacy czitem nie przedstawil sie (a powiem po waszemu: a mogl scieme odwalic, dowolny nick dobrego gracza podac i ja bym to lyknal, i byloby luz), dostal levelbana na przemyslenie swojego stanowiska. Coz, alkohol mu nie wywietrzal, stwierdzil ze wroci nadal pod fejkiem i nadal bedzie probowal dyskutowac nie przedstawiwszy sie. A ze ja z fejkami nie gadam to wiadomo, wiec mial 10 sek na przedstawienie sie - zeby bylo wiadomo kto tak dobrze gra. Jesli nie chcial sie przedstawic to podejrzenie ze to cziter z tymi najnowszymi czitami, ktory nie zna nickow lepszych graczy - naturalnie wzroslo.
Rowniez calej afery by nie bylo gdyby nie te wiadomosci o nowych czitach skutecznie udajacych najnowsze NoCheat. Bywaly wczesniej takie sytuacje ze jakies fejki graly naprawde podejrzanie, ale jak widzialem ze maja NoCheat to olewalem - immunitet. W obecnej sytuacji juz nie moglem olac, tym bardziej ze inni gracze tez marudzili na tego fejka i dlatego najpierw grzecznie poprosilem o przedstawienie sie, gdybym byl wielki, zly pan Vitez Admin to po prostu z bani przywalilbym fullbana nie pytajac o real nicka - tak kiedys robilem.
Oczekiwalem od Kribola zwyklej odpowiedzi na moje pytanie o nicka w stylu "Kribol" . Tak wiele by to cie krib kosztowalo? Napisanie tego jednego slowa? Ze musiales pocwaniaczyc po pijaku i nie podac nicka? Czy to naprawde takie trudne napisac jedno slowo - swojego real nicka? Czy naprawde jestescie wy fejkowcy tacy glupi ze musicie dyskutowac pod fejkiem zamiast grzecznie odpowiedziec na pytanie o real nicka?
Konsekwencje masz - bylo podejrzenie o czita, podejrzenie potwierdziles nie podajac real nicka. Nauczka na przyszlosc by podawac real nicka gdy grzecznie prosza, gdy gra sie za dobrze by to bylo "normalne" .[/quote]
Masz ponad 20 lat a zachowujesz sie jak by q2 byl calym twoim zyciem. Poszukal bys se lepiej kobity, chociaz nie wiem ktora zaakceptuje twoje chore zasady.
omg vitez z calym szacunkiem ale to zaczyna wygladac na komedie.
w pelni zgadzam sie z szyna. wyluzuj stary.
diax ja tak ci niesmialo tylko powiem ze bezpiecznej dla ciebie bedzie jak zrezygnujesz z wstawianiem na koncu kazdego twojego zdania wykrzyknikow bo to tak jakbys capsem pisal. zdrowiej bedzie dla ciebie :].
Wysłany: Pon Lis 24, 2003 3:30 pm
Ludzie! Nie mowcie ze przez takich ludzi jak Vitez gra traci swoj urok. Owszem moze troche traci, ale gdyby nie tacy ludzie jak Vitez to bysmy na servach mieli pelno cheaterow i zapewniam ze gra bylaby duzo bardziej upierdliwa i calkowicie stracilaby swoj urok...
Vitez tepi takie zachowanie jak i fejkowanie. I dobrze. Bo ludzie "pyskujacy" spod fejkow odrazu smierdza czitami.
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum