Hehe, ciekawy ten sklad ews. Wrecz przelomowy . Brzoza zdrajca ;) a z-factor w koncu do klanu sie dal namowic ;) , calkiem ciekawe...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
3m bylo szybsze kfak juz dawno rezerwowal miejsce... ale nie masz co sie bac... zalapiecie sie... czekamy jeszcze na www i powoli mozna juz zbeirac sie do kupy...
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
czy mi sie wydaje czy sh4dy jest jednoczesnie w 3M i w ^up ?
Nie wydaje ci sie... proponuje Score vs omen 1/1. Nagroda jest szady :>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum