ty do gralni chodziles to wiesz co i jak .. ja sie nie znam ..
Gralnie to nie ma problemu - w Cyberlandzie :) . Ale sponsorow trzeba poszukac i tutaj ciebie bym zaprzagl i twoje znajomosci multimedialne ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
ale najpierw sprawa miejscowki... ile jest w cyberlandzie kompow? i czy szefostwo pozwoli na "impreze zamknieta"... no i w ogole trzeba porozmawiac "jak gora z gora... szczyt ze szczytem"... Niech ktos z wawy pojdzie do cyberlandu i wybada sprawe... to wtedy moze cos ruszy...
warszawka ma palme w centrum miasta...
jak ona padnie to warszawka spuonie...
a teraz mi nie pierdziel tu tylko zrob turniej z prawdziwego zdarzenia a bedziesz suawny ja tez chce troche suawy wiec pomoge.. ale tak jak mowiuem w finalnym stadium przygotowan do imprezy...
tylko niech ktorys z wawy zacznie dziauac...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum