ostatnio wszedl na irca na kanal #q2.ctf na quakenecie i zaczal mi sie sie chwalic ze nie ma juz bana i ma juz admina i podobno to wszystko dzieki Diaxiowi, oto kawalki naszej rozmowy:
[11:03] <@Xerot^> ryq
[11:03] <@Xerot^> nie mam juz bana
[11:03] <@Xerot^>
[11:03] <@Xerot^> na qlnecie sta
[11:03] <@`3M`ryq> lol
[11:03] <@Xerot^> vitez
[11:03] <@`3M`ryq> czemu?
[11:03] <@Xerot^> mi sciagnol 2 dni temu
[11:03] <@Xerot^> a diaxiu
[11:03] <@Xerot^> dal admina
[11:03] <@`3M`ryq> lol
--------------------------------------
[11:06] <@`3M`ryq> i to jeszcze byles na czarnej liscie a z teo ciezko sie wydostac
[11:06] <@Xerot^> ekh
[11:06] <@Xerot^> latwizna
[11:06] <@Xerot^>
[11:07] <@Xerot^> moj diaxiu wszystko umie
[11:07] <@Xerot^>
--------------------------------------------
[11:09] <+Xerot^> ide bawic sie adminkiem
[11:09] <+Xerot^> z diaxem
[11:09] <+Xerot^> jest umnie
[11:09] <+Xerot^> akurat
[11:09] <+Xerot^>
nie wiem co tu sie dzieje, i skad jak twierdzi xerot, diax ma admina?
ja sie zastanawiam czy Vitez zdjal mu bana... hm...
Nie mam takich uprawnien (dostep do rcona).
Niezly sciemniacz z niego, pewnie Orlan sprawdzi po IP skad wlazl... bardzo mozliwe ze z kafejki.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
no ostro czego ja sie tutaj dowiaduje.Po tym co tu przeczytalem to tak zwyłem ze siedze w szoku i nie wiem co napisac!!!Frozen nie stwierdzaj po domysłach jak masz jakis dowód to mi dopiero cos mozesz przybic!
pozdrówka all!!
jakim cudem diax dostau admina
moim zdaniem diax to podpucha...
bo watpie zeby znau kolesia ktory jest jeszcze wazniejszy na coolo od Orlana... I Kim wuasciwie ten Yossarian jest?
wiem ze xerot go zna... ale skad?
i wiem tez ze orlan go zna...
a tak to w ogole nie wiemy co za koles moze nam wyuaczyc naszego matrixa...
Chcecie mnie wpierdolic w motyw jak policja !!!!Ale pomyslcie logicznie jakim cudem moglbym miec admina znowu??
to pytanie jest zagadka
ja wiem ze jest 1 logiczna odpowiedz!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum