Wszystkie mapy zaproponowane sa sensowne oprocz q2ctf5 i "caco". Coprawda sadze ze q2ctf5 nie bedzie wygladalo jak to ma miejsce prawie zawsze ( 8 oborncow i 1 na ataku) ale nie zmienia to faktu ze mapa do bani. A cacophony to przecietnos.
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Coprawda sadze ze q2ctf5 nie bedzie wygladalo jak to ma miejsce prawie zawsze ( 8 oborncow i 1 na ataku)
Klanowki na ctf5 wygladaja nudnie przez ok 15 min (jesli sa rowne klany i wynik np 0:0 1:1 itp) ale koncowka zawsze jest bardzo emocjonujaca. Zazwyczaj silne grupy atakujacych ruszaja na siebie wzajemnie, spotykajac i rozdeptujac sie gdzies po drodze i czesto od szczescia w respawnach zalezy kto wygra ta koncowke.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum