Nie chcialo mi sie wszystkiego czytac, ale.. xman, taz, blade .. czy Wy umiecie czytac ? Napisane jest "nocheat i biteme" a nie "biteme tylko" .. Wasza argumentacja jest gorzej niz smieszna
Vitez, czy uwazasz, ze gracze jak np. luz czy kat, lub ktokolwiek inny ktory gra juz dobre kilka lat, bawilby sie w cheaty? Mi osobiscie to nawet zal czasu by bylo na szukanie takich gowien.. A tak btw - wszystko mozna podrobic i wszystko mozna obejsc, trzeba tylko pomyslec
Vitez, czy uwazasz, ze gracze jak np. luz czy kat, lub ktokolwiek inny ktory gra juz dobre kilka lat, bawilby sie w cheaty?
Popatrz na zgloszone sklady. Gdyby 100% graczy bylo takich ktorych znam od lat to powiedzialbym "olac nocheat" . I tyle.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
imo bezsensu.. tylko nocheat bez 2 zdan, dlaczego ?
1 pod bitme jest cala nakladka ze zbotem, wallhackiem, zmienionymi modelami i chuj wie czym jeszcze
2 nocheat 2.34 jest niby hakniety, ale jezeli nawet jest to prawada, nikt z PL nie ma dostepu do niego powod ? nikt nas nie lubi
3 owszem ludzie ktorych Wy znacie z reala, graja dlugo cos znacza na scenie, nic z tych rzeczy by nie zrobili.. ale na pewno znajda sie i tacy ktorzy chcac cos znaczyc na scenie beda probowali oszukiwac.. w dm'a byli tacy ludzie.. grajacy kolo 2,3 lat.. zreszta jeden z nich w ctf'a tez probowal i byl w dobrym klanie
Wysłany: Wto Gru 02, 2003 10:37 pm
ostatni timer jaki uzywalem to KFK Timer (hoho kiedy to bylo... ze 2 lata moze wiecej , a pozniej wavy rulz wavy sa bardzo dokladne (jesli wcisniesz w odpowiednim momencie ), do biteme nic nie mam, ale wole zeby wszyscy grali NC, zeby bylo sprawiedliwie i ciekawiej
only biteme, ankieta jest nieuczciwa, bo zawsze jest nocheat
nie popadajmy w paranoje, w tym pucharze bedzie zdecydowanie latwiej kontrolowac zawodnikow niz w normalnej grze na serverze, gdzie 90% to "inne nicki roznych graczy"... poza tym nie widze sensu zebym nie gral na czyms, co mi zdecydowanie pomaga w grze (timer) - nie lubie s&m niestety, w przeciwienstwie do niektorych zapalencow noszita
druga sprawa to clanbase .. za przeproszeniem, ale co to ma kurwa za znaczenie na czym tam graja ? ja nie gram w clanbase i jakos ten argument do mnie nie dociera .. chcesz grac ? to sie trudz ze zmienianiem biteme na noszita - pamietajcie tylko o tym, ze nocheat w clanbase jest obowiazkowy przez polakow , bo wiadomo, ze mamy naturalna sklonnosc do uzywania czitow i podszywania sie pod innych graczy (to nie jest aluzja do nikogo)...
Vitez co do ciebie (pisze "ciebie" z małej litery bo cie wcale nie szanuje) to byś wyłaćżył ten komputer bo ci te malutką resztke mózgu wypaliło, poprostu chyba pod transformatorem sie wychowywales - dajesz bana kicka ludzia za nic bo masz takie widzimise i dolanczasz sie tylko do wygranych jest tak od zawsze na innych serwerach udajesz ze nie slyszysz jak ci jada ludzie po gaciach, bo wiesz ze nie masz tam zadnej wladzy (tylko tu na COOLU wylizaleś z rowa komu trzeba i udajesz wielkiego pana). A jak ci jakis koles 3 dni temu na serwie XS jechal po majtach i smial ci sie w twrz to siedziales cicho zeby czasem nie pokazac ze to czytasz. Prawda jest taka jestes FRAJEREM WIELKIM I KAZDY CI TO POWIE. WŁAŚCIWIE WYWALCIE TO TO OBORY, A JAK TO SKASUJECIE TO BEDZIE WIDAC ZE PRAWDA NAPIERDALA PO OCZACH. SORY ZA BLUZGI CO BY POPEŁNIŁO U NIEKTÓRYCH ZNIESMACZENIE, ALE NIESMAK MA TERAZ VITEZ JAK TO CZYTA, A POZATYM NIESMAK MA PO GOWWNIE PO LIZANIU DUPSKA CO NIEKTORYM. KURFA ILE TEXTU NAWALILEM. SRAM NA TO.
--------
-A teraz "najkrótszy" i najśmieszniejszy kawał na świecie:
-Penis VITEZA
--------
-Troche dłuższy kawał ale wyjątkowo "głupi"
-Vitez ma mózg
--------
have nice day Vitez_geyu
_________________ Panowie umówcie sie ze mna prosze!!!
A jak ci jakis koles 3 dni temu na serwie XS jechal po majtach i smial ci sie w twrz to siedziales cicho zeby czasem nie pokazac ze to czytasz.
Dwoja za znajomosc Q2. God bless komende ignore :)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Fakt jest taki, ze tylko dzieci nie umieja przegrywac i z nerwow wala glowa o podloge, albo rwa sobie wlosy z glowy. Zal mi cie viciu.
JEBAC PALANTOW I FRAJEROW !!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum