Nie wiem jak to sie stalo ale dopiero teraz sie dopatrzylem co sie swieci i mega mnie to cieszy Tak wogle Viez gdzie jest ta strefa ?? Ja cos o tmy slyszalem ale nie wiem gdzie to jest. Generalnei to nie ma sie co rozpisywac o tym co mozna zrobic bo kazdy mzoe w tym pomoc nawet ten pan z Wroclawia co daje tak duzo cennych rad np, ktos nie wysle maila do jakiejs redakcji albo nie wiem sa te smieszne programy w tv tam tez mozna sie pytac, nakresli problem, wypyta sie o to czy sa zainteresowani. Z zarezerwowaniem cafei to raczej nie bedzie problemu a jak juz przyjdziemy do szefa z jakimis konkretami ( typu przyjedzie eipa tv z Brzyszczyk Dolnych lub sponsor) to jzu sie bedzie latwiej rozmowic z klientem a wiec kazdy kto ma jakis pomysl na sponsora lub rozglos medialny niech go REALIZUJE A NIE pisze haselka typu "Ludzie do Dziela)
Razem damy rade !! ( TO jest haslo )
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
moge pogadac z ludzmi od rozglosu... popytam o ewentualna prase i tv... ale niech oni juz tam ida i sie pytaja... bo tak to nigdy nie dojdziemy do dnia rozpoczecia turnieju...
zebysmy chociaz wiedzieli GDZIE najlepiej zrobic ten turniej...
Ale pytanie proste zew B-stku :p dla polowy quakowiczów jak nie wiecej blizutko ... ale z innymi gorzej wiec jak zrobicie w wa-wie to tez siewybierzemy pewnie ;P
juz co do miasta nie ma sensu gadac bo w stolicy sa najlepsze warunki... poza tym lokalizacja doskonaua dla wszystkich... teraz trzeba tylko zeby brzozik i vitez i ktos tam ejszcze z wawy sie wypowiedzieli co sadza o tym wszystkim i czy wezma sie za wspolorganizowanie turnieju...
Pojecia nie mam ale szukajcie a znajdziecie. Jak tylko znajde troche czasu. Od niedzieli spalem jakies 9 godz lacznie a bylem w domu jakies 12 max... zarobiony/zalatany na razie jestem :/ . Ale spokojnie, wyspie sie, pomysli sie itp.
Poza tym Grzdyl: napisalem ze Cyberland jest DUZY, ale nie wiem jaka jest Strefa, a nie ze jest wiekszy. Miejmy nadzieje ze sa porownywalne.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
a teraz bardziej looooozne pytanie... kto przywozi piwko na turniej ?
edited:
ale zeby byla 100% pewnosc ze turniej turniejem ale to ma przypominac raczej zjazd... tak ze ludzie ktorzy nie beda mieli swojego klanu czy pelnego squadu moga smiauo wpadac... turniej moglby byc efektem ubocznym takiego zjazdu...
kiedy kto zaczyna i konczy ferie? bo pewnie w roznych wojewodztwach jest inaczej... ;/
No to sie kołujcie wy tam wawie sie orientujecie co i jak.a tak btw to przyjmie mnie ktos do klanu??Zainteresowanych prosze o kontakt na numer gg 5007034!!!Tnx
Dla mnei osobiscie turneij moze byc kiedy chcecie najwyzej na studia nie pojde (chyba ze sesja )
Piwo tam bedzie ;] do kupienia ;D
Wspolnik pomoz dla Viteza Brzosowiska i Rejva ;]
Turniej wazne zeby byl w miejscu blisko noclegow picia itp (moje zdanie) tak jak w bialym mniej wiecej.
pozdro 600
"szyna^"Wspolnik pomoz dla Viteza Brzosowiska i Rejva ;]
Szynkos postaram sie cos zadzialac narazie czekam na Omena ktory mi koluje adres do Strefy. Jak to jest gdzies w miare blisko to tam smigne i wybadam sprawe ale chyba w centrum to jest wiec nie bedzie problemu dowiem sie co i jak, oblukam cala gralnie pod wzgledem powierzchni nawciskam kitu troche i zobaczymy co powiedza. Jak ktos ma jakies pytania ktore chial by zebym tam zadal to niech wali tutaj (albo na gg 2607351) tylko szybciorem bo jak sie doklandie dowiem gdzie to jest to uderzam tam prawie ze natychmiast (czytaj weakend- jak szczesliwie uda mi sie wygospodarowac troche czasu)
Cytat:
"Icer" no i zeby ktos na wszelki wypadek mógl zielonego przykrecic jak by zabrakło
Icer tutaj z tym raczej nie ma problemu (tylko czsem zdarzaj sie takie niesczesliwe zbiegi okolicznosci ze 10 dilow nie ma lub nie moze sie ustawic ) no ale jak ci przyjdzie na mysl zeby kolowac ziolko o 4 rano to stary moze i u cieb tam sie da ale u mnie w miesice to prawie wszyscy spia wiec sa marne sznase.
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum