Zalosna desperacja.
Byznes quakowy wyglada tak: do dobrych graczy najlepsze klany same sie zglaszaja i prosza, przekupuja itp zeby tylko taki dobry gracz u nich gral.
Slabi gracze za to zakladaja takie topiki, liza pupcie klanowiczom w roznych prywatncyh konwersacjach i graja na serwerach z nickami typu "szukam_klanu" .
Powodzenia Diax, ale nie tedy droga.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Vitez jak liza dupe? Tak jak icer tobie? :shock: :lol:
Jesli to ze ktos sie zgadza z kims innym nazywasz lizaniem dupy to wybacz - nie bede dyskutowal. Mysl sobie tak dalej, ale dla mnie za niski poziom zrozumienia :/
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ale skoro Vitez pisze "liza pupcie klanowiczom w roznych prywatncyh konwersacjach" to nierozumiem czemu ja tak nie moge napisac?
Przeciez jak ktos kto szuka klanu zgadz sie z kims z klanu to nazywasz lizaniem dupy a teraz piszesz ze jak ktos sie z kims zgadza to niemozna tego nazwac odrazu lizaniem dupy.
Oj Viciu Viciu znowu twoje odpowiedzi sie nawzajem wykluczaja
ta... moim daniem sensei to fejk ktory chce wreszcie sie wyszalec i pozwolic sobie na orazanie kazdego... a ze jak bedzie obrazau viteza to mysli ze inni mu przyklasna dlatego dalej prowadzi te swoje bezsensowne wpisy na forum... o ile dobrze pamietam juz kilka razy powtarzaua sie ta sama sytuacja i za kazdym razem konczyua sie porazka tego fejka... nie wiem czy lepszy jest poklask przydupasow czy lepsze jest zycie w zgodzie z wartosciwoymi czuonkami sceny... sensej... jezeli bedziesz dalej prowadziu bezsensowne akcje zaczepne w stosunku do osob wypowiadajacych sie na forum a nie bedziesz brau udziu w dyskusji na topicu to ktos wreszcie postapi z toba w taki sam sposob jak postapiono z xerotem... uwazaj bo juz teraz stapasz na bardzo cienkim lodzie i lada moment pod wpuywem swoich ociezauych i przeszkadzajacych wpisow runiesz w gueboki smrod obory i tylko tam bedziesz mogu produkowac swoje baki ktorych nikt nie chce wachac...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum