Wysłany: Pią Gru 05, 2003 9:37 pm
z tego co widze, przewaznie ci sami sie udzielaja na forum... (ze 15 osob) jak ktos szuka klanu niech w grze pod swoim nickiem msgnie do czlonka lub do CL klanu i spyta czy go przyjma ... a jak nie to probuje dalej, albo pokaze swoje ponadprzecietne umiejetnosci podczas gry i moze jakis CL to dostrzeze i go wezmie a takie pisanie na forum jest bezsensowne
Nie Grzdyl nie o to mi chodzi zeby sie wyszalec. Akurat Viteza nie lubie za kickanie wiary i za to ze on zawsze musi miec racje. Takie jest moje zdanie. A jesli kogos jeszcze urazilem to sorry. Co do wyzywania sie to wole to robic na treningu sparujac z wiara. Przestudiuj troche mojego nicka to moze skumasz o co chodzi. Szyna chyba powoli zaczal do tego dochodzic.
Akurat Viteza nie lubie za kickanie wiary i za to ze on zawsze musi miec racje.
Wkuj to na pamiec:
1. Vitez ma zawsze racje.
2. Jesli Vitez nie ma racji - patrz punkt 1.
;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Akurat Viteza nie lubie za kickanie wiary i za to ze on zawsze musi miec racje.
Wkuj to na pamiec:
1. Vitez ma zawsze racje.
2. Jesli Vitez nie ma racji - patrz punkt 1.
[/quote]
Vitez nie przesadzaj Tak jest w podstawoce miedzy nauczycielem a uczniem, a nie miedyz osobami na tym samym poziomie ( czyt. gra ).
Choc fajna zasada Ale dodaje punkt
3. Vitez moze nie miec racji, ale ciii....
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum