"szyna^":
Wspolas wynurz jeszcze pare razy pupsko z domQ i obczaj noclegi ;D
Spalimy sie na maxa w nagrode ;D
szynkos w tym wlasnie rzecz ze ja sie wynurzam z domu za czesto
I widze ze wszyscy cisnieniowcy cha juz wiedziec gdzie beda mogli zamiesczkac Apeluje do wszystkich o spokoj. Wiem ze czas goni, kazdy ma cos tam do roboty, ale do feri zdarzymy (mam nadzieje ). Mnie narazie nurtuej pytanko czy zalicze kolokwia wszystkie a potem sesje Ale nie martwcie cos sie zalatwi, w wolnym czasie bede dzialal. Vitez napisal ze beda miejsca w akademiku ale... ja nie wiem bo to roznie bywa. Z tego co gadalem z kolesiami od siebie z wydzialu to bywa tak ze np mieszka 3 w pokoju, maja tam swoje manaty i jest tak ze dwoch sie zmywa, jeden zostaje i wtedy nie ma zabardzo jak zamieszkac w takim pokoju (z ich kompami i telewizorem ), ale cos sie wymysli bez paniki.
A wiec spooookoooooj. Nie wiecie ze pod presja sie trudniej zdiala ?? a plotka w wawie jest tak ze Vitez pod presja wogoel sie wylacza i znika na cale dnie, wiec...
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
jezu to ja widze ze zrobi sie z tego ciekawa impreza
wreszcie nie bedizesz miau tysiac spraw na guowie i bedziesz mogu napic sie z qumplami i pogadac o starych dobrych czasach
a wie ktos czy wpadna takie suawy jak Orlan Porti Trigg Adolf i reszta starej ekipy?
[quote="vitez"]
Mozesz sliw sprecyzowac gdzie kolo Sluzewia? Bo ja nic w tamtych okolicach nie kojarze, a noclegi na pewno sie znajda w akademikach bo nie tylko na ferie ale ogolnie na weekend sporo studentow wyjezdza
Aha - w pierwszym poscie updejty listy robie [/quote]
Ech vitez, jest tam cale quasi miasteczko studenckie SGGW, jakies 6 domow studenckich. No moze przesadzilem mowiac ze jest to kolo. Idzie sie pietnascie minut. A jako ze jest to kolo mnie to nawet moge podskoczyc i sprawdzic po ile (mam nawet znajomkow ktorzy tam mieszkaja). Szczegolnie ze ostatnio se wybudowali dwa nowe domki dla studentow. Jesli chodzi o moje uczestnictwo raczej myslalem ze tam zajrze i popatrze, bo ja grac, Vitez nie chce sie zblaznic .
co do Adolfa to wiem tyle ze staram sie go przkonac (mozecie mi pomoc i wywrzec na nim jakas presje:)) ale wiadomo jakie adolf ma do takich rzeczy podejscie
a Porti lepiej zeby nie przyjezdzal bo mu wisze flaszke
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum