Ja bym sie bał dla duka dawac fure se wyobrazi ze musi spierdalac od jakis potworkow i pojedziecie w las najara sie i bedzie ZONK no ale jestem ciekaw ile samochodow wyjedzie z białego
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
No ladnie juz sie zglosilo 25 osob przez 3 dni (napisano nedziela 7 grudnia 15.19) Oj oJ dobry balet bedzie tylko kompy sie powli koncza (jezeli zrobimy w Cyberlandzie, bo jak nie to sie skonczyly 5 osob temu )
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Bede tylko nie wiem czy fura czy nie . A i jeszcze jedno kumpel mieszka w akademiku w wawie w ktorym jest wiekszość obcokrajowców , mówił mi ze na codzien sa tam wolne pokoje , to na feriach powinno być wogle pusto, jak dowiem sie wszystkich szczergółow to napisze
Auchim dowiedz sie gdzie jest ten akademik lepiej(dzielnica), bo ze znalezieniem miejsca na noclego to nie bezdie problemu (np. tu jest kilka miejsc http://www.warsawtour.pl/index_pl.html i chodzi mi o te tansze a nie Sheraton )
ale chodzi o to zeby bylo to w miare blisko tam gdzie bedziemy grali, czyli Cyberland bo ja juz innej mozliwosci nie widze. Tak wogole to z zalatwieneim schroniska mlodzierzowego albo akademika jakiegos to nie mam chyba problemu tylko trza bedzie dymac pol miasta, a jak komus sie zachce o 3 rano jechac sie kimnac ?? To stary, coprawda nocne autobusy w wawie to sa najweselsze autobusy na swiecie, ale jada okreznymi drogami 2 razy dluzej i czsem bywa tak ze po wyjscu z niego na najblizszym przystanku trzeba jescze dmuchac z buta kawal drogi !
A co to za przyjemnsoc stracic 2 godz. na dojazd ??
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
po co spac? ziutek w Gdansku udowodnil, ze mozna i bez tego, albo ROJTER pokazal, ze 2 metry kwadratowe wystarcza obok kompa by sie wyspac Jesli bede w Polsce to wpadne, wezme tez miecz by moc powalczyc z rycerzem Votezem
p.s.
vitek, zaopatrz sie w tabletki antystresowe, nie bede szczedzil tekstow na Ciebie ;]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum