Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zjazd/Turniej w Warszawie - omawianie spraw - lista str.1!
Autor Wiadomość
pyz 
For the Horde!

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 4:31 pm   

dopiero przeczytalem poprzednie posty - Adolf i P0rTi musza byc, jeszcze sebe, aciego, odiego, zeusa i nasa moznaby nakrecic .. i aliena3 (czyt. Krakow) .. ;D a stare dziadki typu Ciamek ? w koncu tez Wawa AFAIR .. luz, kat, blaz, rojter .. ee ide ich spamowac, ze jest organizowany Q2 ADT (alcohol drinking tournament) - moze ich namowie ;)

p.s.
orlan, my guru, wpadnij tez ;) dawno Cie nie widzialem ..

Rezor
NIELUBIANY, prawdopodobnie BAN

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 4:49 pm   qrwa

dalej przypominam ze ja sie 3eci zapislaem vitez popraw to

ryq
Śliweczka

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 4:52 pm   

ale masz problem rezor :lol:

szyna^
Wujas

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 5:18 pm   

Ostro, a ja 2 Rezor ;S bueh co za roznica ;]
Ps: Rezor Cie rodzice puszcza ? cos slabo mi sie wydaje ;]

Rezor

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 6:17 pm   hg

mowie ze sie jako 3 zapisalem bo mnie vitez na liste nie wpisal
ps.szyna puszcza puszcza

tZ
Wisienka

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 6:48 pm   

hehehe :P nie wiem czy mi sie oplaca placic za nocke:P jak i tak ledwo bedne kompa widizec:P

Neo
Śliweczka

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 7:18 pm   

Ej ja juz chcem sie zapisać wiec gdzie to trzeba komu i co ?? a i jak z tymi noclegami itp i czy kompa swojego brac :D i kto jak by co jedzie z białego na bank bo sam do wawy nie bede jechał fura

Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga :D a i MUTANT HERO TURTLES :D KAWABANGAAAAA

Jimi
Wisienka

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 7:25 pm   

Witam serdecznie ... - przeczytalem wszystko i widze ze kroii sie jakas ciekawa bibka na ktorej to nie moze mnie zabraknac ... :] - o ile to w kraju ojczystym bede i sie na jakis samochodzik z Bialego bym zalapal (Jazda na calych biletach kolejowych bedzie ponad moje mozliwosci finansowe), jezeli bedzie potrzebny komputer - chetnie urzycze swojego (1100fps//800x600) o ile bedzie Auto i wolne mijsce na kompa :>

A tak wogle to beda wystepy klanowe czy cos w trakcie zorganizowac macie zamiar ?

-------wszystko ukrute jest w Ziolach--------Memento mori------

ROJTER
Wisienka

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 7:40 pm   

Witam

Hmm jesli ktos byl chetny jechac ze Slaska, to moze i bym sie wybral, nawet nie pograc tylko zobaczyc jak dzieci wyrosly ;) Bryke moglbym wziasc (wiadomo podzial kosztow co i tak wyjdzie taniej niz bilet do Wawki ;) ). Pozostaje jeszcze kwestia znoki i corki, ale mysle ze daly by sie urobic ;)

pozdrawiam

ROJTER

PS: Pyz co fakt to fakt, duzo miejsca do spania niepotrzeba, ale i juz lata nie te ;)

vitez
Warsaw Cop, Zawisza Zbanowany

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 7:50 pm   Re: hg

Cytat:
mowie ze sie jako 3 zapisalem bo mnie vitez na liste nie wpisal

Juz nie placz, jestes trzeci. Sliwe wrzucilem gdzies pod koniec bo on jest na tyle dorosly ze mu wszystko jedno ktory jest na liscie :/ (ehhhh dzieci... )

Pyz: bez obawy, na zywo tez umiem dawac ignora, nagadasz sie, nagadasz, jezyk ci tylko zdretwieje i pojdziesz pic rezygnujac z nekania mnie :P

Co do kompow : kto moze bez klopotu wziac (czyli jedzie samochodem nie pociagiem) to niech wezmie - mozna podpiac swojego zamiast lokalnego, zawsze to lepiej na swoim grac :)

Neo: cierpliwosci z tymi zapisami, mamy ponad miesiac na organizacje, w tym tygodniu pewnie sie zglosze do Cyberlandu z propozycja, a Wspolnik, Auchim i sliw niech poszukaja akademika w okolicy. I chyba juz na pewno Cyberland bedzie z racji wielkosci...

pyz 
For the Horde!

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 8:30 pm   

ROJTER !! :) Tylko przywiez ze soba duzo ziemniakow zeby nie zabraklo dla nikogo ;]

Jimi, wow wow kogo widze - kope lat, siema :)

Vitek, ja moge jednoczesnie pic i do Ciebie klikac IRL ;] Nie boj sie, nawet specjalnie dla Ciebie wezme sobie Twoje foto wydrykuje i pijac bede do niego gadal trenujac juz przed ADT ;D ROTFL

Rezor

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 9:19 pm   s

vitez nie chodzilo mi o to ze mam byc 3 na liscie tylko o to ze mnie tam wogole nie umiesciles :P

ROJTER jesteś z bytomia ??ja tez :P :P

Ziutek
Harry Potter

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 10:17 pm   

vitez moze na liscie wprowadz jakas segregacje raso... tzn. klanowa ;p tak azby mozna bylo odrazu ocenic, co i jak ;]

kurz
Śliweczka

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 10:36 pm   

dajcie gg do p0rTiego :D trzeba go namowic by wzial auto i pojechal (co nie fear ? :P ) !!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted:

vitez
Warsaw Cop, Zawisza Zbanowany

Wysłany: Nie Gru 07, 2003 11:33 pm   

Cytat:
vitez moze na liscie wprowadz jakas segregacje raso... tzn. klanowa ;p tak azby mozna bylo odrazu ocenic, co i jak ;]

A co po? Robimy zjazd nie turniej. Kto sie/kogos nie moze odnalezc niech wcisnie ctr+f :P

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach