Uszanowanie Panie Pyza ... Ano i to juz w lata idzie i wiele dymu przeplynelo w tym czasie mam nadzieje ze ten ktory sie znajdzie na turnieju nie bedzie ubozszy w tetro... ... i nadrobimy troche straconego - moze zawiaza sie nowe przyjaznie i ktos z Was zostanie zaproszony na moj slub... :] heheh nie ma co w przyszlosc wnikac - poczekamy zapalimy eh przepraszam zobaczymy ;]
----homeopatia - leczenie ziolami i "przetworzonymi" ziolami.... ---- trzeba terapii----! ! !----
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
moim zdaniem najlepiej bedzie na samym początku lutego!!Kfak studniowka nie trwa pare dni tylko 1 noc!!!Szynax ja jade z tobą jak coś bo ja nie wiem gdzie to jest wogle nie znam wawy
Jezeli ja mam jechac do wawy swoim samochodem to musi byc tez ktos kto wie mniej wiecej gdzie to jest i jak sie jezdzi po wawie bo ja nie wiem i sie wczeniej do mnie zgłosic jak ktos chce jechac ze mna bedzie zawsze taniej i raznie i najlepiej zeby all co jada samochodami wyjada razem
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Buhaha pyz dobry motyw na dole masz!Neo to ja z toba jade ,szynax,kala i jeszcze ktos a wawie jakos sie znajdzie juz ten motyw albo bedziemy dzwonic do Viteza pod numer 997 hehe swiruje!!!
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum