grr wszystko wyglada pieknie... ciekawe co zachowaja z arsenalu znajac ravensoftware giera bedzie miazdzyc klimatem w singlu, pytanie tylko kto i jak zrealizuje multiplayera, z tego co wiem miala sie tym zajac zupelnie inna firma a sam multi ma byc niemal odrebna gra grrr i can't wait ktos ma jakies informacje na temat prac nad q4?
swoja droga marzy mi sie gra w stylu tribes'ow czy hallo... z pojazdami i wiekszymi polaciami terenu i grapplem of koz moznaby wjechac opancerzonym transporterem do bazy na ctf1 ;P oby zostawili przy zyciu quada
jak dla mnei to i tak nie ma znaczenia jakie wymagania bedzie mial q4 bo nafet q3 mi zacina jedyne co mi zostanie to filmiki jak dotychczas z q3 ale nie ukrywam ze kcialbym pomiazdzyc troche w q4
Hmm q4 moze byc niezly ale znajac zycie to zawsze cos bedzie zjebanego albo niedopracowanego!!!!Kamanus wejdz na strone tej firmy co wydaje q4 i sprawdz jakie wymagania ma q4!!!
nie znam niemieckiego wiec nie wiem co autor tam nakonbinowal i co to w ma byc... w sumie tez nie wiem co o tym myslec... - niektore graficzki wygladaja ciekawie ale nie za ciekawie jak na wielki HIT.
- Moze ktosby nieco przetlumaczyl ... ?
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum