eee ja nie moge fura bo nie bede mial jeszcze 18 fuck qrwa ;] kiedys mozna bylo rocznikowo zdawac a teraz 3 miechy przed osiemnastka wiec zonk a i zapomnialbym ... JADE !! wiec przygotuj sie warszafko !
niach niach srom atak!!!
Szyna to nie ja potrzebuje terapi ... :> - po niektorych specyfikach jakie podaja w Bialym to zabiegi takie beda wrecz konieczne ... :]
Jak ktos bedzie jechal z Bialego albo przez Bialystok do wawki i tak jakby przypadkiem mial miejsce wolne w swoim samochodzie oraz checi do zabrania mnie to bylbym wdzieczny za ewentualne msg z informacjami na gg. 1355716 albo sms 602777119 - Dziekuje za uwage.
------I juz mnie nie ma.---I juz Go nie ma?---I juz Go nie ma!------
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
co do turnieju .,....
bede sie na maxa staral byc .. ale nie wiem jak z kasa ... slyszalem ze z bytka nawet ze 3,4 fury pojada
tak wiec nie wpisuje sie jeszcze na liste .. (bez wpisu mozna chyba przyjechac ? ) no ale jak bede 100% pweny to dam cynk
Rezor - jak widac w opisie jestem z Bytomia, nawet sie tu urodzilem jakis czas temu
Kumanus - beczka juz dano na zyletki przerobiona i zima to bym sie nia do Wawki nie wybieral, teraz mam juz swoje auto, kolor troche zblizony, ale konfort inny, moim zdaniem lepszy Co do obsady to narazie jest auto + kierowca, i 3 lub 4 miejsca wolne, to zalezy od konfortu w jakim chca ludzie podrozowac tzn w tymu mozna wyrzucic jeden fotel i zostaja tylko 2
fluku i tak nigdzie nie pojedziesz .. spijesz sie jeszcze w bialymstoku i nie dasz rady dojechac do stolicy... zasniesz na dworcu lub w jakims innym dyskretnym miejscu ;p
_________________ Where you go now is up to you ~
Boundaries are for pushing ~
Remember to breathe ~
r1
Wszyscy sie tu sprujecie, robiegniecie sie po miescie i Wspolnik bedzie was musial szukac (i tu chyba musimy zaznaczyc ze druzyna gospodarzy nie odpowiada za zadne szkody poniesione przez przyjezdnych ). Zagramy w mega chowanego po calej warszawie (tzn chowano-podchody bo pewnie ktos naznaczy swoja sciezke jakims belcikiem od czsu do czsu) ale pewnie polowa nie bedzie wiedziala nawet ze jest szukana, hmmm.... slyszalem ze jak sie w to gra na nieswiadomke to sie takie wyjebane kryjowki wymysla ze wkreca w ziemie
sensei browar za spostrzegawczosc !! Juz mi sie w bani jebie
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Ostatnio zmieniony przez Wspolnik Sro Gru 10, 2003 4:52 pm, w całości zmieniany 2 razy
[quote="Diax"]moim zdaniem najlepiej bedzie na samym początku lutego!!Kfak studniowka nie trwa pare dni tylko 1 noc!!!Szynax ja jade z tobą jak coś bo ja nie wiem gdzie to jest wogle nie znam wawy[/quote]
studniowka wypada w sobote... wiec co wsiade w pociag w niedziele i przyjade na sam final ????
i za 3h pociag spowrotem ?!?!?!
Wiec tak Jimi jedzie ze mna na bank jezeli nic strasznego u mn9e nie bedzie sie działo jezeli np szyna bedziesz chciał ze mna i z Jimim jechac to drzwi otwarte nie wiem jak wolicie jechac w 4 wiec liczy sie to z konfortem ale i tez z gazem bo w 5 osob wyjdzie to taniej to juz wy musicie ustalic bo ja mam i tak wygodnie ale mysle ze w 4 osoby by było lepiej o ja jestem długi i mam troche daleko siedzonko oduniete ale jak ktos wytrzyma i jest twardki a nie mietki to dojedzie jak jakies pytania to na GG:1357003
PS: nie ma u mnie w samochodzie Palenia fajek i zielonego koloru Pivko mozna wypic ale bez rozlewania ofkoz bo ja mam ochote dojechac i wrucic z czstym srodkiem i pachnacy m:D a jezeli bedziecie mieli ochote na fajke albo jakis inny dymek to sie zatrzymamy:) cool cool a i mam nadzieje ze ktos z was juz jezdził po wawie bo ja ciemny a wiecie jak sie w wawie jezdzi
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum