Capture The Flag (ctf.pl)  Strona Główna
FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zjazd/Turniej w Warszawie - omawianie spraw - lista str.1!
Autor Wiadomość
kozako
Śliweczka
zly jamnik

Wysłany: Wto Gru 09, 2003 6:13 pm   

eee ja nie moge fura bo nie bede mial jeszcze 18 fuck qrwa ;] kiedys mozna bylo rocznikowo zdawac a teraz 3 miechy przed osiemnastka wiec zonk a i zapomnialbym ... JADE !! wiec przygotuj sie warszafko !
niach niach :) srom atak!!!

Jimi
Wisienka

Wysłany: Wto Gru 09, 2003 6:41 pm   

Szyna to nie ja potrzebuje terapi ... :> - po niektorych specyfikach jakie podaja w Bialym to zabiegi takie beda wrecz konieczne ... :]
Jak ktos bedzie jechal z Bialego albo przez Bialystok do wawki i tak jakby przypadkiem mial miejsce wolne w swoim samochodzie oraz checi do zabrania mnie to bylbym wdzieczny za ewentualne msg z informacjami na gg. 1355716 albo sms 602777119 - Dziekuje za uwage.

------I juz mnie nie ma.---I juz Go nie ma?---I juz Go nie ma!------

tZ
Wisienka

Wysłany: Wto Gru 09, 2003 6:58 pm   

srom atak!!! koza nie ciesz sie az tak bardzo i tak malo bedziemy pamietac:P

szyna^
Wujas

Wysłany: Wto Gru 09, 2003 7:22 pm   

Jimu jak cos to postaram sie Ciebie wkrecic .;] masz to jak w banku.

Kumanus
Orc

Wysłany: Wto Gru 09, 2003 8:05 pm   

co do turnieju .,....
bede sie na maxa staral byc .. ale nie wiem jak z kasa ... slyszalem ze z bytka nawet ze 3,4 fury pojada :D
tak wiec nie wpisuje sie jeszcze na liste .. (bez wpisu mozna chyba przyjechac ? ) no ale jak bede 100% pweny to dam cynk :D

ROJTER
Wisienka

Wysłany: Wto Gru 09, 2003 8:30 pm   

Witam

Rezor - jak widac w opisie jestem z Bytomia, nawet sie tu urodzilem jakis czas temu ;)
Kumanus - beczka juz dano na zyletki przerobiona i zima to bym sie nia do Wawki nie wybieral, teraz mam juz swoje auto, kolor troche zblizony, ale konfort inny, moim zdaniem lepszy ;) Co do obsady to narazie jest auto + kierowca, i 3 lub 4 miejsca wolne, to zalezy od konfortu w jakim chca ludzie podrozowac tzn w tymu mozna wyrzucic jeden fotel i zostaja tylko 2 ;)

pozdrawiam

ROJTER

tZ
Wisienka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 2:26 pm   

:twisted: nabijam posty:P bo i tak siedze w domu i sie nudze:P

pH
Wisienka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 2:40 pm   

fluku i tak nigdzie nie pojedziesz .. spijesz sie jeszcze w bialymstoku i nie dasz rady dojechac do stolicy... zasniesz na dworcu lub w jakims innym dyskretnym ;) miejscu ;p
r1

Magnus
Śliweczka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 2:54 pm   

Ja pewnie też pojade :P

widmo 
mas[zip]omy$l

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 3:06 pm   

no ja na 50% bede 3ba cos zakurzyc ... i wypic ;] zeby lepiej wkrecała sie gadka :D

szyna^
Wujas

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 3:35 pm   

Hah spruje sie tam jak flak ;D

Wspolnik
Śliweczka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 4:25 pm   

:D Wszyscy sie tu sprujecie, robiegniecie sie po miescie i Wspolnik bedzie was musial szukac (i tu chyba musimy zaznaczyc ze druzyna gospodarzy nie odpowiada za zadne szkody poniesione przez przyjezdnych :wink: ). Zagramy w mega chowanego po calej warszawie (tzn chowano-podchody bo pewnie ktos naznaczy swoja sciezke jakims belcikiem od czsu do czsu) ale pewnie polowa nie bedzie wiedziala nawet ze jest szukana, hmmm.... slyszalem ze jak sie w to gra na nieswiadomke to sie takie wyjebane kryjowki wymysla ze wkreca w ziemie :wink:

sensei browar za spostrzegawczosc !! :roll: Juz mi sie w bani jebie :wink:
"Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Ostatnio zmieniony przez Wspolnik Sro Gru 10, 2003 4:52 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Sensei
Śliweczka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 4:44 pm   

Cytat:
(i tu chyba musimy zaznaczyc ze druzyna gosci nie odpowiada za zadne szkody poniesione przez przyjezdnych :wink: )

Chyba druzyna gospodarzy :wink:

kfak
Śliweczka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 8:17 pm   

[quote="Diax"]moim zdaniem najlepiej bedzie na samym początku lutego!!Kfak studniowka nie trwa pare dni tylko 1 noc!!!Szynax ja jade z tobą jak coś bo ja nie wiem gdzie to jest wogle nie znam wawy[/quote]

studniowka wypada w sobote... wiec co wsiade w pociag w niedziele i przyjade na sam final :D ????
i za 3h pociag spowrotem ?!?!?!

mua ;/

srednio smieszny jestes ;)

wpisze mnie ktos na liste ??

WPISAC MNIE :P [/b]

Neo
Śliweczka

Wysłany: Sro Gru 10, 2003 8:31 pm   

Wiec tak Jimi jedzie ze mna na bank jezeli nic strasznego u mn9e nie bedzie sie działo jezeli np szyna bedziesz chciał ze mna i z Jimim jechac to drzwi otwarte nie wiem jak wolicie jechac w 4 wiec liczy sie to z konfortem ale i tez z gazem bo w 5 osob wyjdzie to taniej to juz wy musicie ustalic bo ja mam i tak wygodnie :D ale mysle ze w 4 osoby by było lepiej o ja jestem długi i mam troche daleko siedzonko oduniete ale jak ktos wytrzyma i jest twardki a nie mietki :P to dojedzie jak jakies pytania to na GG:1357003

PS: nie ma u mnie w samochodzie Palenia fajek i zielonego koloru :D Pivko mozna wypic ale bez rozlewania ofkoz bo ja mam ochote dojechac i wrucic z czstym srodkiem i pachnacy m:D a jezeli bedziecie mieli ochote na fajke albo jakis inny dymek to sie zatrzymamy:) cool cool a i mam nadzieje ze ktos z was juz jezdził po wawie bo ja ciemny a wiecie jak sie w wawie jezdzi :(

Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga :D a i MUTANT HERO TURTLES :D KAWABANGAAAAA

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach