[quote="Neo"]Wiec tak Jimi jedzie ze mna na bank jezeli nic strasznego u mn9e nie bedzie sie działo jezeli np szyna bedziesz chciał ze mna i z Jimim jechac to drzwi otwarte nie wiem jak wolicie jechac w 4 wiec liczy sie to z konfortem ale i tez z gazem bo w 5 osob wyjdzie to taniej to juz wy musicie ustalic bo ja mam i tak wygodnie ale mysle ze w 4 osoby by było lepiej o ja jestem długi i mam troche daleko siedzonko oduniete ale jak ktos wytrzyma i jest twardki a nie mietki to dojedzie jak jakies pytania to na GG:1357003
PS: nie ma u mnie w samochodzie Palenia fajek i zielonego koloru Pivko mozna wypic ale bez rozlewania ofkoz bo ja mam ochote dojechac i wrucic z czstym srodkiem i pachnacy m:D a jezeli bedziecie mieli ochote na fajke albo jakis inny dymek to sie zatrzymamy:) cool cool a i mam nadzieje ze ktos z was juz jezdził po wawie bo ja ciemny a wiecie jak sie w wawie jezdzi [/quote]
O qrwa lol, najlepiej zalozcie lapcie zeby dywanikow nie ubrudzic...
Jak cos ci nie pasi to siij poprostu powiedziałem to co prosze zeby było spełnione bo ten samochod baranie nie jest moj tylko mojej matki takiego jak go wzialem taki on musi wrucic a ze jestem osoba nie palaca to idzie mi to na reke i nie mam ochoty zeby mi samochod przesiak dymem eh szkoda pradu na ciebie
_________________ When you kill me I will rise up like the legendary Fenix from the dust
Bebop Pany a ROxtedy to dziwka Kranga a i MUTANT HERO TURTLES KAWABANGAAAAA
[quote="Neo"]Jak cos ci nie pasi to siij poprostu powiedziałem to co prosze zeby było spełnione bo ten samochod baranie nie jest moj tylko mojej matki takiego jak go wzialem taki on musi wrucic a ze jestem osoba nie palaca to idzie mi to na reke i nie mam ochoty zeby mi samochod przesiak dymem eh szkoda pradu na ciebie[/quote]
Urzekla mnie twoja historia
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Czw Gru 11, 2003 7:10 am
neo respect jak fb nie chce stoba jechac to niech nie jedzie i nie truje dupy
BUeh Kiler Ty to wyjebales motywa ;] jak On nie z bialego typie! po kija sie w ogole wpierniczasz.
Neon sluchaj jak cos to rezerwuj szefowi miejsce ale ja jeszcze pokombijuje bo oma 3ba wziasc i srom i auchima i kala i diaxa nie ? ;D no wlasnie.
huuuuh
duzy ladynek:P albo bende musial jakis doping sprawic:P albo bedziem siedziec w pierwszym pubie za bialym:P chyba ze jakis ze motorower porzycze z plugiem
_________________ lubie latac ;p Stalin też mówił o Europie bez granic
Hah! Pyza jak Ty jedziesz na rolkach to ja sanki za wami ;] podczepie i jedziem ;] tazun zjesz pigsa i bedziesz popierdalal szybciej niz Neo samochodem ;D (bez obrazy Neon)
hehe mi to wisi kto, po co , gdzie i dlaczego bedzie ze mna jak coś jechał . Zrzućcie mi się tylko na naprawe skrzyni biegów , silnika, zawiechy i jedziemy . A dla Neo zrzucie sie na odswierzacz powietrza do samochodu i na odkurzacz na jakiejś stacji benzynowej i tez bedzie luzik
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum