Brzdyl, to tak samo jakbys mial Ty server .. Zrobilbys komus przysluge i postawil dodatkowy server, a ten ktos by Ci od ok. poltora roku srednio raz w tygodniu marudzil, ze cos trzeba zrobic. Z czasem by znudzilo sie Tobie robienie, a pozniej temu komus przychodzenie do Ciebie. Takie cos wlasnie jest obecnie na relacjach "lamki z ctf" => Orlando => Yocostam
no to nie lepiej znalezc jakis inny server? pyz ty juz stawiaues i wiesz w czym to wszystko biega... masz tez warunki do tego... jednego kompa moglbys poswiecic...
wczesniej byu... racja... ale serio nie dauo sie tam grac bo cos sie dziauo za czesto z klatkami mimo iz ping byu okej... po co sie z nimi scierac jak mozna sie przeniesc do innej piaskownicy...
A flagowy caly czas dziala... (tak gwoli przypomnienia).
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Grzdyl nie wiesz co mowisz... Znajdz mi kogos, kto ma dobre lacza, nie ma ich przeciazonych i bylby chetny poswiecic czesc pasma i zasobow systemowych ktoregos z serwerow swoich, a postawie "dobry" serw q2ctf. Moj ISP sie poswiecil, quake2.pwii.pl:27910, tylko niestety raczej kiepskie pingi sa. UAM aktualnie lezy bo admin zrobil screena dla "wybranych" a mnie nie dopisal do grupy "wybranych" i jakos nie moge go zlapac A pozatym to jak mowil Rycerz, stoi flagowy, u kaszuba, stoi kubus2 i stoi tez vitez's ctf server, poza coolnetem.
W sumie to pierdole od rzeczy, pozna godzina a ja zasypiam juz ;d
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum