co z tego ze sa niezgrani jak moim zdaniem sa jednymi z tych ktorzy z latwoscia moga siegnac po zwyciestwo i odrazu widac ze sa najlepsi w tej grupie wiec powinno sie ich zmienic z jakims innym slabszym klanem ;]
[ewc] = -zim-
wszyscy przeciez pisza, ze -zim- sie zgra i pojedzie, pozatym maja naprawde dobry squad ktory juz defakto jest zgrany, wiec chyba nie musze wam tego dalej tlumaczyc...
[s] = [PKS]
swiadczy o tym chociazby ostatni mecz... prawda grzdyl?
[RoA] = [3m]
RoA stracilo wielu graczy, nadal jednak moze dobrze zagrac... 3m to 3m... tak ich wyceniam...
[STa] = [ews]
ews, nowy klan zlozony z ludzi, ktorzy nie sa do konca zgrani... tak wiec nie spodziewalbym sie rewelacji... nie oszukujmy sie STa nie blyszczy, mysle ze te klany sa na rowny poziomie
[M] = [X|M]
tutaj [M] jest nieco lepsze, aczkolwiek nikt nie widzial X|M w akcji, wiec ciezko nam oceniac...
No i teraz mam pytanie, gdzie wy tutaj macie nierowne grupy? Do chuja waclawa... przejzyjcie na oczy i skupcie sie na umawianiu meczy... dziekuje za uwage...
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
wychodzisz z zalozenia ze tam gdzie sa gwiazdy tam beda wygrane...
Nie Grzdylku, zim to praktycznie up... wychodze z takiego zalozenia na podstawie wynikow up w Clanbase, a te chyba znasz?
Podsumowanie Ziutka w miare dobre i oby sie sprawdzilo ale co do PKS vs S to sie nie zgodze... zagracie pierwszy mecz pucharowy na Coolnecie przy wtykach rzedu 60-80% pl a zobaczycie ze poziom nawet Wc vs ewc moglby byc wyrownany ;) . O przypomnieli mi... ja mam demka z tego sparingu :D . Za pare godzin beda.
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Bravo, bravo, bravo ziutek. Dobrze gada dobrze jest. Nie ma co mieszac.
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
a tak apropo ;]
pyz : ziut mowil ze ci ludzie od ktorych bedziesz mial ftp'a na demka chca umieszczenia swojego loga na stronie ... wes podrzuc mi te logo na meila [ maykos@o2.pl ] bo bede musial je wstaic gdzies na stronie ;]
brzoza, morda lamuchu spruchnialy z lesnej ferajny hehehe
Votez, nie udostepniaj nikomu tych dem, byl to mecz nieoficjalny i jakos niespecjalnie (bynajmniej z mojego punktu widzenia) dema powinny trafic na publike .. w ogole Rycerz Ty zawsze tylko komentowac potrafiles bo grac to e tam :] wiec zostaw nam granie a komentowanie zrob sobie "madrosci voteza" topic .. bo kur*a za duzo tekstu musi mi sie ladowac przez Twoje posty
szynek a Ty nie wchodz na forum z rana bo wszystkie topici zawalasz postami hehe
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum