a ja mam specjalne majtki z kieszonka i tez wszystko dobrze dziala...
pierdu pierdu a ziuum dalej gra na softwerze... ja wiem... to jest zmowa... nie chcecie zebysmy wam pokrzyzowali plany awansu do playoffow... i tak nie macie szans... pogadam z orlanem i on was wszystkich zbanuje...
ziuum wejdz na strone nvidia.com i tam sa drivery zainstaluj, potem poszukaj w wyszukiwarce "NVRefreshTool 2.1" i to sciganij , zainstaluj i wsyztko powinno byc dobrze ;]
[quote="ziuum"]to nic nie daje, mam sterowniki zainstalowane.
a synchronizacji pionowej nie moge zmienic bo nawet nie mam tej zakladki ;]
w pulpit/ustawienia/zaawansowane/karta/wlasciwosci/ powinna byc zakladka OpenGl, u mnie tej zakladki nie ma ;/ wiem ze trzeba sciagnac do tego jaies tam drivery czy sterowniki ale nie wiem jakie, jezeli ktos wie nie poda wkoncu linka...[/quote]
podejrzewam ze masz drivery bardzo wczesne albo cos co xp zainstalowalo, albo nie wiem co. Sprobuj z nowym detonatorem:
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
(choc nowy ponoc jest do bani, bo cos psuje w trybie pelnego ektranu).
ja mam detonatora 4403 i nie mam z nimi wiekszych klopotow.
Obsluga openGL jest zawarta w jednym pliku opengl32.dll (najczesciej). Albo masz zly ten sterownik, albo go wogole nie masz.
Sliw ja znalazlem 44.03 tylko do Win9x ty masz do xp ? mozesz mi jakos przeslac lu podac linka bo na tych nowych u mnie sie q2 tnie troszq mam teraz 43.45_win2kxp_english i juz jakos chodzi a na tych najnowszych to mama zwalone odswirzanie i nvidia refresh nic nie daje
a ja chcialbym powiedziec że winXp nie jest do grania w żadną gre because wszystko tam jest prawie dobrze zrobione ale o mysze to nie pomysleli ziuum pisz maila do billa gates'a może on ci pomoże hehe
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum