Buehehe Tazu ja bardzo w to watpie zeby te nsionka byly z jamajki
W Holandi jest tyle Seeds Bankow ze hej. Sadze ze nie ma lepszych na swiecie, a najlepsze jest to ze caly czas robia nowe : Jak sprzet byl z Holandi to naisonka tez, dlatego podobno takie dobre ziolko bylo no nie umniejszajac oczywisice zaslug komputerowo sterowanej palntacji
Masz tuaj jak chcesz sobie popatrzec. Na maxa po prawej masz seeds banki. Nasionka sie czesto pwtarzaja, ale prawie kazdy Seeds Bank powienien miec swoja niepowtarzalna odmiane ktora nie powinna byc w zadnym innym. Najlepszy wedlug mnie jest Nirvana, ale sa Seed Banki z mocniejszym ziolem. (Sa tez polskie ale... prwie zaden nie jest sprawdzony a ziolo tez maja raczej liche a na dodatek czsem bywa ze palcisz sobie 9 pak i czekasz i czekasz, kwiecien za pasem i czekasz, czas wysiewu juz nadchodzi i czekasz i czekasz, poczatek maja a ty dalej czekasz.... )
Szynkos dobre dobre ten dzieciak ze zdjecia ma nieprzecietna mine jak by naprawde go Mikolaj wydymal
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum