Wysłany: Wto Gru 16, 2003 12:45 am Puchar, kwestia demek...
Witam... dzis genialny rejv oswiecil moja ciemna glowe coz... bywa i tak ze czlowiek nie widzi nawet najprostrzego rozwiazania, mimo iz ma je przed oczyma...
rejv zasugerowal wykorzystanie Demosquadu do celow skladowania dem (takze tych z pov'ow graczy z Biteme). Obiecal ze pogada z Clayem o tym by stworzyl nowy dzial (Puchar q2ctf or smth, nazwa sie ustali). Tam tez trzeba bedzie wrzucac demka (ktos je popchnie, kilka osob ma dostep z tego co wiem to rejv i mkuh, wiec loozna guma). Mysle ze te rozwiazanie jest najprostrze, najlatwiejsze i najprzyjemniejsze dla obu stron. Sir Grzdyl "od dem" zajmie sie ogladanie wszystkich dem (no moze przesadzam, ale jestem pewien ze nie przegapi osob podejrzanych) i wycena ich autentycznosci (uprzedzajac pytanie dodam ze jego dema obejrze sam;p).
Ponadto prosilby CLi klanow o podanie przyblizonej listy graczy, ktorzy uzywac beda biteme. Dla ulatwienia oto obecne squady klanow:
ewc: xman ziutek bogi duke kazmi koza
(na dzien dzisiejszy nikt nie bedzie korzystal z biteme)
ews: puch brzoza magnus hammer icer fear z-factor
(...)
-zim-: omen taz rejv dizz kurz luz szyna blade
(...)
[s]: adolf kribol warrior pyz nail kat zeus porti jigsaw trigger scooby
(...)
wsumie co te temka dadza ziutek wiez sam jak mozna wszystko latwo obejsc:P juz szybciej by sie przydalo screeny wrzucane do 15 min po meczu i to z 3 na mape:P
_________________ lubie latac ;p Stalin też mówił o Europie bez granic
wsumie co te temka dadza ziutek wiez sam jak mozna wszystko latwo obejsc:P juz szybciej by sie przydalo screeny wrzucane do 15 min po meczu i to z 3 na mape:P
co niby chcesz z nich wyczytac? ponadto podpowiem: mozesz zrobic screeny nawet ogladajac demo x czasu po meczu, wiec chyba nie ma co rozwijac sie nad tym watkiem.
_________________ "Otwieram drzwi do karczmy z buta i staram sie wmieszac w tlum." (c) dorian ;p
ziut tzn ze niepotrzebnie organizowalem miejsce na serverze?
Moglbys tam wrzucic download.ctf.pl :> odciazyloby to moje konto o pareset mega :D
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum