Nuclear, Sensei itp. "idzcie sobie" stad bo nie dosc, ze wasze osty nie wnosza nic do tematu to tylko zasmiecaja boarda...
Spoooko. Olac. Znudzi im sie to przestana. W koncu ilez razy mozna w kolko pisac "a nabije se posta" ? ;>
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Chodzilo o sens i zawartosc merytoryczna wypowiedzi a nie doslowny cytat...
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Topik jak topik ja wlaczam sie zawsze w rozmowe ktora jest prowadzona nie zawsze koniecznie na temat gdyz jak pisalem tylko pare pierwszych postow jest prawie zawsze i wylacznie na temat . Moge sie pochwalic ze w kawalach zawsze pisze na temat
_________________ I choćbym szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę,
bo sam jestem największym skurwie... w tej dolinie!!!
(taz)Nuclear, Sensei
mam pytanie kto to wogle jest:P
(Nuclear)
Twoi rodzice 8)
Brawa za inteligencje, qwisacz ladnie podsumowal glupote takiej "luzackiej" odzywki 8)
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum