To w ramach "terminu zlot w Wawie", grania na puzonach, kibicach Legii Warszawa i prezentow na gwiazdke, porozmawiajmy rowniez o kopulacji chomikow, np taki jak ten obok o tam o <---- .. Nie zastanawialo Was nigdy, jak to one robia? Jak ktos ma jakies pomysly, walcie smialo, bo ja np ni chu ja nie wiem ani nigdy nie widzialem jak bzykaja sie chomiki Hehehe
No co wchodzi chomik na chomiczke. A jak chcesz to zobaczyć to discovery po 24 pooglądaj.
_________________ "Wątpiąc w swoją moc, dajesz moc swoim wątpliwościom" - Misteryman ;P
Kiler [Usunięty]
Wysłany: Nie Gru 21, 2003 10:29 am
Cytat:
To w ramach "terminu zlot w Wawie", grania na puzonach, kibicach Legii Warszawa i prezentow na gwiazdke, porozmawiajmy rowniez o kopulacji chomikow, np taki jak ten obok o tam o <---- .. Nie zastanawialo Was nigdy, jak to one robia? Jak ktos ma jakies pomysly, walcie smialo, bo ja np ni chu ja nie wiem ani nigdy nie widzialem jak bzykaja sie chomiki Hehehe
one na 69 nonstop jadą ....
a zeby sie zaplodnic to n małysza ....
[facet prostuje nogi i rece]
a na koniec skacza jak twoj awatarek ;]
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum