_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Ostatnio zmieniony przez vitez Pon Sty 05, 2004 7:44 am, w całości zmieniany 4 razy
Proponowalbym wziasc pod uwage ekipe z Sta - poniewarz chlopaki nie wpisali sie na liste i chyba w wiekrzosci sa z Wawki, nie sadze rowniez aby stracili taka bibke... - wywnioskowalem to z rozmowy z Pielucha i pefnie jest jeszcze kilka takich osob z naszej Stolicy przeciez to duze miasto ... ]:)
---- sorki za wypowiedz ... ----
_________________ powoli powoli do przodu powoli
karzdy tak jak lubi karzdy tak jak woli
byle do przodu powoli powoli
Dzwonilem do Cyberlandu - dopiero po tym weekendzie bedzie tam jakies szefostwo od ustalen. Wiec trzeba sie wstrzymac.
Wstepne plany:
Termin 6,7,8 luty 2004 od 18-tej w piatek do 18-tej w niedziele , czyli rezerwujemy gralnie (jak widac po ilosci 0 cala) na 48 godzin. Zapewne krocej.
Spodziewane, ale mocno szacunkowe koszta - ok 60-80 zl za gralnie (calosc), ok 20-30 zl za noc noclegu w pobliskich akademikach.
Do akademikow planuje zawitac w poniedzialek (29.12.03) wraz ze sliwa i sie dowiedziec oraz zrobic wstepna rezerwacje na 30 miejsc.
Co na miejscu - glownie granie :> ... rozgrywki miedzygrupowe pewnie jakies beda, nagroda za wygrana w takich improwizowanych rozgrywkach - szacunek pozostalych :D .
Planowana jest nagroda dla najlepszego gracza - Myszka Logitech MX500 z podkladka Icemat Black , tez po weekendzie bede rozmawial z chyba jedynym importerem Icemat w Polsce - sklepem/kafejka InterTop na Nowym Swiecie, moze byliby zainteresowani sponsoringiem w zamian za reklame 8) .
Sposob wyboru najlepszego gracza:
glowne kryteria to: ma sie dobrze bawic, nie robic burd, nie pyskowac organizatorom i obsludze gralni, nie rzygac po katach ;) , byc lubiany przez wszystkich i bardzo dobrze grac - skillowo i teamplayowo.
Procedura wyboru - jak zjazd sie bedzie mial ku koncowi bede lazil i pytal wiekszosc osob kogo by wybrala na najlepszego, ten kto zostanie przez najwieksza ilosc osob wymieniony wygra = jest najbardziej lubiany, dal sie zapamietac, czyli jest de best :)
A w rozgrywkach improwizowanych za pierwsze miejsce bedzie zapewne po dwa browce na glowe dla wygranych, a dla 2 i 3 miejsca - uscisk dloni organizatorow ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
vitez: nie pyskowac organizatorom... byc lubiany przez wszystkich...
----> hmmmm ?? czy to jest jakas aluzja ?? -----------> PYZ ???
Chyba nie, bo przecierz sedzia (tj. organizator) jest zawsze bezstronny
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
A jesli ja przyjade nie będąc zapisany posiadajac niezbedna gotowke to czy bedzie miejsce ? bo sie nie zapisuje bo zawsze moge wpasc pod tramwaj lub cos w tym stylu ....
Nie bede nikogo na sile wpisywal, niech kazdy za siebie decyduje, ale tez osob niezapisanych nie bede wyganial :P (to do Kumanusa).
Jesli miejsc zabraknie to sie dobierzecie w pary/trojkaty/inne grupenzeksy i podzielicie kosztami (oplata bedzie za kompa a nie od osoby) wymieniajac sie przy kompie.
ja proponuje zeby turniej konczyl sie troche wczesniej, niektorzy chcieliby wczesniej przyjechac do domu i wyspac sie do szkoly (maturA) :/
Drzwi beda otwarte, nie bede nikogo na sile trzymal. Zaczac sie wczesniej nie moze (dojazdy, klienci gralni itp) a logiczna oplata to wlasnie komputerodoba :P
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum