Ty Icer ale co bylo taniej, kompy ?? Nocleg ?? Bo widzisz ja w sumie moge powiedziec z u mnie (czyli Wwa) jest najtaniej bo jak bym sie uparl to mi wystarczy z 75 zl (zakladajac ze kompy beda po 60-70) 5 zloty na cole i bogi A jak bym musial sie wybrac do Bialego to... wiadomo kosztorys trzeba zrobic... wiec taniej to pojecie wzgledne w tym przypadku a jak ci zabraknie kaski na zjezdzie to przyjdz do mnie ja ci pokaze miejsce gdzie sie zaczaisz na jakiegos lescza, poczekasz kilka minut, zdziesionujesz (moze sie trafi nokia comunicator ) i kasa bedzie
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
vitezQ: to niech sie zacznie wczesniej :D np. o 14 =]
Slepy jestes???
Specjalnie napisalem ze i dlaczego nie moze sie wczesniej zaczac a ty mimo to wyskoczyles z tekstem o zaczeciu wczesniej. Glupota czy slepota?
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
to zadalem pytanie w kontekscie czy ta komputerdoba nie moze sie rozpoczynac o 14 zamiast o 18. jak nie moze to trudno, a to by duzo ulatwilo [i tak pociagi zazwyczaj sa rano :/]
Jak to zielona przygode ??? Icer ja nie wiem jak ty wyladsz z toba nie ide Szynkosa to widzialem (na zdjeciu) A ty podobno jakies male chuhro jestes Wyskoczymy 3/3 i co, ja swojego, szyna swojego, a ty uderzysz spac po jednym strzale i odrazu sie zrobi przewaga 3/2 a to nie ctf roznie bywa . Chyba ze jestes kozak co nosi Techy w postaci kosy, to wtedy nie problemu sam sobie poradzisz zapewne Ja popatrze
_________________ "Terra Incognita, upragniona jednak jescze nie zdobyta, dla ciebie, w tej chwili czujesz sie jak w niebie, powiedz dobrze ci z tym ja wybieram, ziolo, dym, rym to co najwazniejsze dla mnie a dla ciebie ?? Martw sie o siebie...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum