Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:38 pm
wiem wiem... w twoim gronie za wodke sie zabija ludzi... ;]
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Chcecie sobie pochatowac ? Do tego sa odpowiednie programy. Na forum sa tez inni ludzie i wyobrazcie sobie, ze nie interesuja ich wasze problemy. Dlatego to pierwsze ostrzezenie dla was zeby zaprzestac spamowaniu tego forum :)
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:53 pm
no wlasnie adolf o takich 3 groszych mowilem... a co tak naprawde ci przeszkadza... bo nie swiadom jestem... te cenne kB... jak to sauron powiedzial... przezywasz za bardzo tradycyjnie...
_________________ a musisz uwierzyc w siebie, bo wiara czyni cuda, musisz byc waleczny jak lajano juda.
pamietaj ze babilon to jedna wielka obluda, hej bracie hej siostro nie badz dluzej smutna.
Lol... Poprostu budziu robisz tutaj syf. Chcesz sobie pochatowac z sauronem to zrob to na GG. Nie chce zeby te forum wygladalo jak wasza ksiega gosci, wiec stfu.
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 3:58 pm
i oczywiscie... nie wytrzymales prawda... musiale...
Cytat:
Nie chce zeby te forum wygladalo jak wasza ksiega gosci, wiec stfu.
zapewne ci chodzi o ksiege pks.ctf.pl... no widzisz sam sobie robisz w nas wrogow... a pozatym wczesniej nie wpisywal sie sauron daj mu sie nacieszyc... jakies 5 min jeszcze i mu sie odechce...
budzik farmazonisz zobacz o czym jest to forum. nie jest to 'o dupie maryny' tylko konkretne forum tematyczne ani troche nie zdziwila mnie reakcja tutejszego "trzymam wszystko w ryzach" bo tak powinno byc
nacieszyc sie? lol
Wysłany: Sro Lis 02, 2005 4:03 pm
lizesz dupe.
Hehe .. Budziu, ja sie zgadzam z Rudolfem, spamujesz nam forum. W przeciagu 30 min, wszystkie tematy zrobily sie czerwone, nawet te najstarsze. A "wtracanie 3ch groszy" lol, on jest moderatorem tutaj, musi dbac o czystosc i brak spammingu na jego terenie. Myslisz, ze dlaczego Matrix ma tu bana [chociaz, wywiad jego dobrze dziala i wie wszystko na czas] ? Bo spammowal to forum, tak ze kazdemu robilo sie niemilo, czytajac jego autorstwa posty w kazdym z mozliwych tematow. Wiec, ku swemu dobru [i ogolu! :)], zaprzestan :P
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum