Wysłany: Pią Paź 21, 2005 1:39 pm Reklama?
Witam.
Szukam potencjalnych klijentow w branzy Sprzetu Komputerowego. Mianowicie pracuje w Hurtowni... Ceny sa niskie, duzo promocji. cennika nie podaje, bo po co skoro co tydzien zmieniaja sie ceny . jezeli ktos jest zainteresowany walic do mnie na gg (1200853). lub na mail'a pksbudzik@gazeta.pl .
adres strony gdzie mozna znalezc zasoby : www.inter-es.pl .
na stronie nie ma podanych cen.
to jak można sprawdzić ceny poza pisaniem do Ciebie na gg/maila i dzwoniąc do firmy? niegłupie IMO by było umieszczanie cennika na stronie, a myśle że jedna osoba spokojnie może taki cennik uaktualniać i wrzucać online, pomijając fakt że można takie coś połączyć z Waszą bazą danych ;>
Wysłany: Pią Paź 21, 2005 6:32 pm
Wiesz pyza to nie ja ustalam zasady w firmie. ja zeby aktualizowac ceny musze do pon (24.X) czekac na potwierdzenie mojego konta na serverach innych Hurtowni. a pozatym wyglada to tak ze zazwyczaj trafiaja do nas klijenci co kupuja np: 1000 wiatrakow do kompa. i dla nich cena wiadomo ze jest inna. przy zalozeniu ze ktos zamawia wiekrza ilosc czesci jest cena Hurtowa + 22% (vat). i taki klijent nie patrzy ile kosztuje 1 wiatrak. tylko trwa rozmowa co do ceny. ale jezeli masz jakies pytania co do czesci w jakich stoja cenach to zapraszam. i wole prowadzic indywidualna rozmowe. interesy to interesy. ja szanuje klijenta a on mnie.
innymi slowy mowiac, jezeli chce ktos cos kupic to sie postara zeby sie dowiedziec ile kosztuje. a nie ze zagladnie do cennika. tak to moga sklepy w stylu MediaMarkt robic.
Wysłany: Sob Paź 22, 2005 9:10 pm
piszac klijent bylem w slangu pisemnym. wielu graczy, ogolem ludzi tak robi. tak jak bym napisal kłejk i kazdy wie o co chodzi. ze wiem jak to sie pisze i ze tylko pisze slyszanym językiem. ale skoro to tak wszystkich razi to wybaczcie zmienie swoja ortografie na Hard Polski. czyli stosowal sie do wszystkich zasam pisemnej Polszczyzny...
czemu nie... mozemy pohandlowac.
aha wiem ze sie pisze duza litera na poczatku zdania ale mam nadzieje ze szinoda mi jedynki nie postawi.
przed 'że' stawiamy przecinek (znak interpunkcyjny: ,)
Pokaż mi tą regułę wsłowniku ;d
Otóż NIE MA takiej reguły.
, stawiamy oddzielając zdania składniowe [na początku ich często występuje "że"] ale nie ma zasady, że przed "że" stawiamy przecinek a przed kolejnym zdaniem składniowym, by je oddzielić od poprzedniego...
Wysłany: Nie Paź 23, 2005 8:46 pm
panowie. widze "," ze wam zalezy na mojej pisowni bardziej moz komu kolwiek innemu. hm... dzieki z gory "," ale obejdzie sie...
pozdrawiam Profesora Pyze i Doktora Killera.
POmijając kwestię poprawnej polszczyzny i reklamy , pamietasz może Budziu taki utwór Roberta Chojnackiego "Budzikom śmierć" ? Zresztą co tu wymagać od branży muzycznej. Pozdrawiam.
Wysłany: Pon Paź 24, 2005 11:43 am
hehe... pamietam ta piesn... to byl zamach ale jak widac to sie nie powiodl wracajac do sprawy, pyzaty wiec cos chcesz sie dowiedziec o jakims urzadzeniu czy tylko chciales pokazac jaki z ciebie cudowny polak mam nadzieje ze nie Sidnej. ;-D Joke.
tylu graczy a nikt nie kupuje nic do kompa...?? nie chce mi sie wierzyc...
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum