Hi,
Jestem za, a nawet przeciw :/
Ta "nowa" cenzura jest bardzo wkurwiajaca ... Rozumiem, cenzura moze byc, ale w postaci gwiazdeczek - no wiecie kur** Bo przez ta aktualna cenzure nie mozna napisac zadnego zdania, wszystko banned ... krytycznie !
Jezeli ktos odda glos na TAK, to bedziemy banowac, haha :/
cenzura w tym ksztalcie jest calokowicie pozbawiona sensu
to nie szkolka niedzielna
nie ma tu kobiet i dzieci
tzn :S
sa ale tez przeklinaja
a przykladowo pisze cale zdanie na 3 linijki w ktorym jest jedno "k***" i cala wiadomosc banned !
bez sensu
zwlaszcza w czasie gry. kiedy trzeba pisac szybko bo zaraz jakis lamer przyjdzie nabic latwego fraga
_________________ praca zabija skilla :/
pracuj a dorobisz sie ... garba
Ja jestem za
choc ta ankieta nic nie da
Orlana nie przekonacie
ze bez "kurw" se nie pogracie
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
vitez jakie rymy... :] heheh... a cenzura jest do d**y :]
Do dupy to jest papier toaletowy
a nie dbalosc o nasz jezyk narodowy :)
qrde... moze jakis sklad hh mnie chce? ;)
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum