Wysłany: Wto Mar 28, 2006 11:25 pm NAJWIEKSZY FLAME W HISTORII...
Zapraszam do lektury przed oddaniem glosu.. Adolf i ja dokonalismy tego to i wam sie uda Dawno tak dobrze sie nie bawilem czytajac Forum Przejrzelismy tego naprawde mnostwo i oto wybor uczestnikow w konkursie
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
ja mialem dylemat - 6 czy 7 .. ale 6 jest dluzszym topiciem to zaglosowalem na 6 (i do tej pory pamietam jak grzdyl do mnie dzwonil z pretensjami o bana, buaha)..
No dobra... moze moje watki takie dlugie nie sa jak te powyzej przedstawione... ale za to ich ilosc to dopiero potega
_________________ "Dzięki Internetowi dowiedziałem się jak wielu idiotów jest na świecie" - Stanisław Lem 1921-2006
Fejki : "Czy rozumiesz choc troche logike tych czynow? NIE MA LITOSCI DLA SKUR*SYNOW!!!" - Kazik na Żywo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum